Bruddet var Clooneys idé

Ingen havde rigtigt set det komme. Men alt tyder på, at bruddet mellem George Clooney og Elisabetta Canalis var hans idé

George Clooney og Elisabetta Canalis dannede par i to år. (Foto: AP)
George Clooney og Elisabetta Canalis dannede par i to år. (Foto: AP)

Det kom som et chok for Elisabetta Canalis, at George Clooney droppede hende tidligere på ugen.

LÆS OGSÅ: Nu er han single igen

Den 32-årige skønhed har dannet par med en af verdens lækreste mænd i to år, og hverken Canalis eller parrets omgangskreds havde set bruddet komme.

Skyndte sig væk
Det er en af Elisabetta Canalis venner, der nu kommer med detaljer fra parrets privatliv.

- Så vidt jeg ved, var det ham, der droppede hende - og hun skyndte sig væk fra villaen, da det var sket, siger Alfonso Signorini ifølge den italienske tv-station Rai Uno.

Bruddet skete i Clooneys hus ved Como-søen i Italien, da han holdt et par fridage fra optagelserne til filmen 'Gravity' i London.

Imens Clooney filmede, tilbragte Canalis blandt andet tiden med Signorini.

Beskeder fra Clooney
- Hun må have fået mindst 60 sms-beskeder fra George. Hun glædede sig så meget til at se ham, når han havde et par dage fri fra optagelserne, siger Alfonso Signorini, der næsten er chokeret over, at det nu er slut mellem parret.

LÆS OGSÅ: Clooneys kæreste stripper for dyrene

- Det var ægte. De var meget begejstrede for hinanden. George er meget faderlig, men på samme tid havde de også et kompliceret forhold. Det er ikke let at lave sammen med en stjerne af den kaliber, siger Signorini.

I forbindelse med bruddet udsendte Clooney og Canalis en fælles pressemeddelelse:

- Vi er ikke sammen længere. Det er en meget svær og personlig beslutning, og vi håber, at alle vil respektere vores privatliv, skrev de.

0 kommentarer
Vis kommentarer