Harry Potter genfødt i nyt mystisk univers

Harry Potter har netop fået nyt liv i et mystisk virtuelt univers. Pottermore hedder det og alle kan være med til at fylde universet ud

Pottermor har afsløret Pottermorre. Sitet er en ny form for socialt netværk (Foto: AP)
Pottermor har afsløret Pottermorre. Sitet er en ny form for socialt netværk (Foto: AP)

Nu skal det være muligt for Harry Potter-fansene at kunne dele, deltage, læse og sågar skrive historier om Harry Potter. Men hvad det egentlig er siden skal bruges til, er der ikke rigtig nogen der ved.

I en stort anlagt afsløring af Pottermore.com annoncerede J.K. Rowling torsdag klokken 13 præcis, hvad Pottermore er og vil blive på youtube.

Læs mere: Mystisk Harry Potter-nedtælling på nettet

Læs også: Meget mere Potter

Meningen med Pottermore er at skabe en større sammenhæng mellem Potter-fansene, og det skal ske ved, at lade brugerne af den nye side deltage i historieskrivningen af Harry Potter.

Udvidelse af det kendte univers
Der er dog ikke tale om en ny bog om troldmanden, men mere en udvidelse af bogens univers - en udvidelse som også Potter-mor er med i. J.K. Rowling har nemlig planer om også selv fra tid til anden at skrive på den nye hjemmeside.

Det kan virke en smule diffust for mange - især fordi, at J.K. Rowling også sagde, at Pottermore ville blive en platform for udgivelsen af e-bogsudgaver.

Siden vil dog først være åben for fans i løbet af oktober i år.

Fortvivlede fans
Fansene har været meget spændte på den nye tilføjelse til universet, og især på Twitter har der været mange bud og gæt på , hvad det kunne blive.

De foreløbige kommentarer viser dog, at ingen rigtig kan se, hvad det er at Pottermore skal bruges til.

- En slags e-bog? Det lyder lamt, skriver Sophie Perrault blandt andet.

0 kommentarer
Vis kommentarer