Lohan i nye problemer - fængslet truer

Lindsay Lohan er røget på sprutten i sin husarrest. Nu risikerer hun at ryge bag tremmer

Det var sjovt så længe festen varede....nu må Lindsay Lohan tage konsekvensen. (Foto: All Over)
Det var sjovt så længe festen varede....nu må Lindsay Lohan tage konsekvensen. (Foto: All Over)

Lindsay Lohan kender efterhånden vejen til Los Angeles County Superior Court særdeles godt, og i dag må hun tage turen til retten endnu en gang.

Den 24-årige skandaleprinsesse, der for tiden er i husarrest i sit luksushjem i Venice Beach i Los Angeles, risikerer at blive smidt i fængsel af dommer Stephanie Sautner. For gud ved hvilken gang har Lohan nemlig overtrådt de aftaler, hun har lavet med myndighederne - og nu tyder meget på, at grænsen er nået.

Lad sprutten stå
Lindsay Lohan blev i maj idømt 120 dages fængsel og 480 timers samfundstjeneste på grund af tyveri af en halskæde. For at undgå overfyldte fængsler kan ikke-voldelige dømte i stedet afsone hjemme med en lænke om foden - og den kategori hører filmstjernen trods alt under.

En af betingelserne for at skuespilleren må afsone i sit hjem er, at hun holder sig helt fra alkohol og stoffer. Noget som Hollywoods party-prinsesse nummer et tilsyneladende ikke har overholdt.

Fest på toppen
Som Ekstra Bladet tidligere har skrevet, inviterede Lohan for halvanden uge siden venner og bekendte til fest i sit fængsel-hjem - og ifølge TMZ.com var det under denne fest, at hun er røg på flasken.

LÆS OGSÅ: Lindsay Lohans festlige fængsel

En test har nemlig afsløret alkohol i blodet på Lindsay Lohan, men hun er blevet frikendt for at have taget stoffer i sin husarrest.

Lindsay Lohan er tidligere blevet dømt for spirituskørsel og har haft alvorlige problemer med misbrug. Derfor bliver der set med stor alvor på sagen, der altså kan sende Lohan fra sit luksushjem til en ussel celle.

1 af 2 Lindsay Lohan havde alkohol i blodet efter festen. (Foto: All Over)
2 af 2 Det var sjovt så længe festen varede....nu må Lindsay Lohan tage konsekvensen. (Foto: All Over)
0 kommentarer
Vis kommentarer