Cheryl Cole på vej tilbage til utro Ashley

Fodboldstjernen fra Chelsea har gjort plads i sin millionvilla til Cheryls comeback

Meget tyder på, at Cheryl Cole er ved at tilgive Ashley. (Foto: AP)
Meget tyder på, at Cheryl Cole er ved at tilgive Ashley. (Foto: AP)

Cheryl Cole, tidligere dommer i det amerikanske 'X Factor', er tilsyneladende ved at finde sammen med sin tidligere kæreste, fodboldstjernen Ashley Cole, igen.

LÆS OGSÅ: Cheryl giver Ashley det røde kort

Ifølge the Daily Mirror overnattede Cheryl for tre uger siden i sit tidligere hjem, hvor Ashley siden bruddet mellem de to har huset sin tidligere holdkammerat i Chelsea Michael Woods.

Men nu har Woods pakket sine ting sammen og forladt luksusvillaen i Surrey. Fraflytningen skyldes, at Cheryl snart vender hjem igen, og så har Ashley Cole ikke længere brug for vennens trøstende tilstedeværelse.

Kontakt igen
- Ashley er overbevist om at kunne vinde Cheryl tilbage. De vil i hvert fald forsøge at finde sammen igen, siger en kilde til avisen.

- Michael har været der for Ashley fra dag et. Nu hvor Cheryl og Ashley igen har kontakt med hinanden, så vil Michael ikke stå i vejen, forklarer kilden.

- Ashley ønsker at være del af en familie, og han tror Cheryl har det på samme måde. Får de børn sammen vil det gøre forholdet komplet, lyder det videre.

Frygter genforening
Cheryls Cols familie derimod gruer for en reetablering af forholdet, som gik i stykker, fordi Ashley Cole også havde forhold til andre kvinder. Men Cheryl selv ser åbenbart fodboldspilleren som den eneste ene.

LÆS OGSÅ: Grædende Cheryl Cole: Jeg elsker ham stadig

- Cheryl mener hun har satset alt på sin karriere, og hvor har det så ført hende hen? Ingen steder. Den eneste person i hendes hjerte er Ashley. Han har lovet at gøre alt for at ændre sig, og fortæller hende konstant, hvor højt han elsker hende, siger en af Cheryls venner.

0 kommentarer
Vis kommentarer