Timberlake og Diaz knalder foran kameraet

Justin Timberlake og Cameron Diaz forsøger sig med verdens mest usexede sexscene i den grovkornede og biografaktuelle 'Bad Teacher'

Cameron Diaz forsøger i rollen som verdens dårligste lærerinde desperat at score skolens nye vikar spillet af Justin Timberlake.(Foto: Sony Pictures
Cameron Diaz forsøger i rollen som verdens dårligste lærerinde desperat at score skolens nye vikar spillet af Justin Timberlake.(Foto: Sony Pictures

Los Angeles(Ekstra Bladet): De var et par fra 2003 til 2006, og gik derefter fra hinanden, men nu kan biografgængere se dem fjolle rundt i dobbeltsengen i den biografaktuelle Bad Teacher.

I filmen spiller Diaz en noget anderledes lærerinde, som beslutter sig for, at hun må score skolens lækre nye vikar, spillet af Justin Timberlake, som kommer fra en familie med røven fuld af penge. Men for at have en chance må hun først skrabe en nok penge sammen til et ’boob job.’

Uden at afsløre for meget kan vi godt fortælle, at de to ender i sengen sammen, men hvis du håber på en fræk og hed sexvideo, så bliver du godt og alvorligt skuffet.

- Justin og jeg ville skabe den mindst sexede sexscene, der nogensinde er skudt på film, fortæller hun til Ekstrabladet.dk. ’Vi ville vise, at der bare ingen ægte kemi var mellem de her to mennesker, og det tror jeg vi klarede ret godt.’

Herligt at være venner
Hun fortæller at mange har spurgt om det var mærkeligt at indspille en sexscene med en ekskæreste, men det afviser den 39-årige Diaz.

- Hvis det havde været alle andre end ham, så havde det nok været lidt akavet, siger hun. Fordi det var ham, så var jeg på ingen måder utilpas og i stedet grinede vi bare en hel del. Vi har opbygget en masse tillid i mellem os, så det var slet ikke et problem.

Spurgt om hvordan det er lykkedes de to at bibeholde et så godt venskab, siger Diaz:

- Vi kan bare virkelig godt lide hinanden. Hvis du holder fast i fortiden – og det er der måske nogle folk, der siger man skal – så går du bare glip af et venskab. Det er der ingen grund til.

- Vores begges liv er så anderledes i forhold til, da vi først mødtes. Vi er helt anderledes mennesker, men kan stadigvæk lide hinanden, og det har ikke ændret sig, siger hun med et stort smil.

'Bad Teacher' har premiere i de danske biografer i morgen.

1 af 4 Justin Timberlake og Cameron Diaz har tidligere været kærester, og i den nye film 'Bad Teacher' knalder de foran kameraet. Det er dog ikke et særlig vellykket knald.(Foto: AP)
2 af 4 Cameron Diaz bander som en murerarbejdsmand i rollen som den umulige lærerinde. Men der er helt sikkert mange unge mænd, der gerne ville glo på hende i timerne.(Foto: AP/ Columbia Pictures - Sony, Gemma LaMana)
3 af 4 Cameron Diaz vasker i filmen forældrenes biler for at tjene penge til klassekassen.(Foto: AP Photo/Columbia Pictures - Sony, Gemma LaMana)
4 af 4 Cameron Diaz forsøger i rollen som verdens dårligste lærerinde desperat at score skolens nye vikar spillet af Justin Timberlake.(Foto: Sony Pictures
0 kommentarer
Vis kommentarer