Adlyd mig eller jeg banker dig

Det var den virkelighed, der mødte LaToyah Jackson i hendes ægteskab med sin manager, Jack Gordon

LaToyah Jackson levede et helvedes ægteskab. (Foto: Chris Uncle)
LaToyah Jackson levede et helvedes ægteskab. (Foto: Chris Uncle)

Michael Jacksons storesøster, LaToyah, skulle adlyde sin eks-mand unden brok, ellers bankede han hende eller låste inde hende i et skab. Så kunne hun tænke over det.

Det afslører den 55-årige sangerinde, der tidligere har vakt familie-skandale ved at lade sig fotografere splitternøgen i Playboy, i et interview med New York Post i anledning af udgivelsen af hendes erindringer, der har fået titlen 'Starting Over'.

Her fortæller hun om sin berømte brors død, men der også horrible afsnit om eks-manden Jack Gordon, der også var hendes manager.

- Jeg giftede mig ikke med ham. Han giftede sig med mig. Jeg blev tvunget til det. Han låste mg inde i et skab, og hvis jeg ikke opførte mig normalt og smilede bagefter, eller hvis jeg viste mine skrammer frem, så fik jeg en ny omgang bank. Jeg måtte ikke læse blade eller aviser, ikke have venner. Jeg måtte ikke tage telefonen, siger hun til avisen.

Passet fjernet
LaToyah mødte Jack Gordon, da hendes far, Joe, havde hyret ham til at se efter hende på en turne til Japan.

- Straks fjernede Jack mit pas og sagde, at jeg havde tabt det. Min far og han havde mange skænderier bagefter.

Jack Gordon, siger hun, truede også med at slå flere fra hendes familie ihjel, og de voldsomme oplevelser svarede slet ikke til den beskyttede opvækst, hun havde haft i Jackson-familen.

- Vi blev opdraget som Jehovas Vidner. Det var det, jeg kendte til. Jeg har aldrig taget stoffer, jeg havde aldrig mødt bondefangere før, aldrig været i nærheden af folk, der slås.

0 kommentarer
Vis kommentarer