Playboy-pigens plan: Ville forlade Hefner ved alteret

Crystal Harris fiskede efter en check på en halv million dollar for at forlade Hugh Hefner i kirken

Ifølge New York Post forsøgte Crystal Harris at score en halv million dollar på at ydmyge sin aldrende forlovede for rullende kameraer. (Foto: AP).
Ifølge New York Post forsøgte Crystal Harris at score en halv million dollar på at ydmyge sin aldrende forlovede for rullende kameraer. (Foto: AP).

Hun forlod Hugh Hefner blot fem dage før deres planlagte bryllup, men det kunne være endt i en ren ydmygelse for Playboy-kongen, hvis hans forlovede Crystal Harris havde fået sin vilje.

Læs også: Playboy-piger trøster Hugh Hefner

Ifølge New York Post tilbød den 25-årige model forskellige medier, at forlade Hefner ved alteret, såfremt de ville betale hende en halv million dollar for efterfølgende, at fortælle sin historie:

- Crystal ønskede at forlade 'Hef' ved alteret. Hendes plan var at gå op af kirkegulvet og så sige, at hun ikke kunne gennemføre brylluppet. Da seancen skulle filmes til et reality-tv-show, ville det have været en sensation. Crystal ønskede en check på godt en halv million dollar for det eksklusive - 'jeg droppede Hef i kirken'-interview. Skønt der var interesse, fik hun ikke nogen tilbud der nærmede sig den ønskede pris, fortæller en kilde til New York Post.

Playboy - nu med flygtende brud
Hugh Hefner står nu i en anden pikant og temmelig akavet situation. Juli-nummeret af Playboy er allerede trykt og her optræder Crystal Harris på forsiden, ledsaget af teksten 'Vi introducerer Mrs. Hefner'.

Læs også: Hugh Hefners bryllup aflyst

Den 85-årige mogul har dog fundet en løsning på problemet: 'På grund af de sidste dages hændelser vil juli-nummeret af Playboy blive prydet af et klistermærke med teksten' Flygtende brud i dette nummer'. Hold øje med det i bladkiosken', meddelte Hefner i går på sin Twitter-profil.

0 kommentarer
Vis kommentarer