Playmate-bruden: - Jeg var ikke den eneste kvinde i Hefners liv

Crystal Harris afslører, at hun aflyste det forestående bryllup med Hugh Hefner, fordi hun ikke kunne leve med hans livsstil

Ups! Juli-udgaven af det berømte magasin var gået i trykken længe inden Crystal Harris valgte at forlade sin kommende mand. Man prøver at minimere skaden ved at sætte klistermærker på forsiden med skriften: 'Runaway Bride i dette nummer'. (Foto: Splash News)
Ups! Juli-udgaven af det berømte magasin var gået i trykken længe inden Crystal Harris valgte at forlade sin kommende mand. Man prøver at minimere skaden ved at sætte klistermærker på forsiden med skriften: 'Runaway Bride i dette nummer'. (Foto: Splash News)

- Jeg var ikke den eneste kvinde i Hugh Hefners liv og det føltes ikke rart.

Sådan siger den 25-årige 'runaway bride' Crystal Harris, der altså ikke kunne overskue de mange blonde, storbarmede kvinder i 'Hefs' liv. Det skriver Daily Mail.

Hun skulle ellers have giftet sig med den 85-årige Playboy-mogul i morgen på selveste Playboy Mansion, men aflyste det stort anlagte bryllup i starten af denne uge.

Læs: Playboy-pigens plan: Ville forlade Hefner ved alteret

Hun fortæller med tårer i øjnene til Entertainment Tonight, at hun er 'lettet' over at ceremonien er aflyst - men er ked af, at hun 'skuffer alle'.

- Jeg følte mig ikke tilpas indeni, når jeg vidste det (med de andre kvinder, red.) og skulle giftes med ham. Et ægteskab er mellem to mennesker.

- Og sådan var vores forhold ikke, siger hun i tv-interviewet, der er en todelt affære. Første del blev sendt i aftes, mens anden del kommer i aften.

Det har altid været almen viden, at Hefner har flere kæreste på samme tid - og det tyder på, at ægteskabet til Harris ikke ville ændre på det.

- Det hele skete så hurtigt. Hef spurgte, om jeg ville gifte mig med ham foran tre kameraer og en fotograf, fortæller den blonde brystbomber, der i denne måned pryder forsiden af det verdensberømte mandeblad.

Læs: Playboy-piger trøster Hugh Hefner

Bryllupsceremonien skulle sendes som en del af et realityshow om Hefner og Crystal Harris.

- Jeg troede, det var noget, jeg gerne ville, siger hun.

Dårlig timing
Det aflyste bryllup kommer på et virkelig dårligt tidspunkt set med Playboy-magasinets øjne.

På denne måneds forside kan man se 'Fru Crystal Hefner' på forsiden, da magasinet gik i trykken for uger siden. Et firma har dog påtaget sig det hverv at mindske skaden en smule og sætter rød-gule klistermærker på coveret. På klistermærket står der: 'Runaway Bride in this issue!' (Bortløben brud i dette nummer, red.). Magasinet kommer på gaden i morgen.

Læs: Playboy-piger på vej til København

Og hvordan forholder Hefner sig til det hele?

I går skrev han på sin Twitter-profil: 'Jeg så ikke dette komme, men jeg er glad for, at tingene gik galt før brylluppet frem for bagefter. Lev og lær'.

Og han reagerede samme sted på Entertainment Tonights interview med beskeden: 'Crystal lavede et interview med Ryan Seacrest i morges, for at forklare ham det hele. Men jeg har stadig ingen anelse'.

1 af 2 Så lykkelige var de.... Hugh Hefner og Crystal Harris var kun få dage fra et kæmpe bryllup, da den unge blondine valgte at skride. (Foto: AP)
2 af 2 Ups! Juli-udgaven af det berømte magasin var gået i trykken længe inden Crystal Harris valgte at forlade sin kommende mand. Man prøver at minimere skaden ved at sætte klistermærker på forsiden med skriften: 'Runaway Bride i dette nummer'. (Foto: Splash News)
0 kommentarer
Vis kommentarer