Overfaldsmand: 'Find en flod at kaste hende i'

En frygtindgydende seddel fundet i en bil nær sangerinden Joss Stones hjem i forbindelse med efterforskningen af attentatforsøget mod hende

Joss Stone skulle have været 'røvet, dræbt og smidt i floden'. Det skete heldigvis ikke. Til gengæld sidder to mænd i 30'erne nu bag lås og slå, mistænkt for at stå bag komplottet. (Foto: AP)
Joss Stone skulle have været 'røvet, dræbt og smidt i floden'. Det skete heldigvis ikke. Til gengæld sidder to mænd i 30'erne nu bag lås og slå, mistænkt for at stå bag komplottet. (Foto: AP)

Den britiske sangerinde skulle røves, dræbes og tilsyneladende skulle hendes lig kastes i en flod.

Det er, hvad der er kommet frem, efter de to attentatmænd Kevin Liverpool og Junior Bradshaw på henholdsvis 33 og 30 år er blevet anholdt uden for Stones hus i mandags og i dag fremstillet i retten.

Under anholdelsen havde de to mænd blandt andet et sværd, reb, en ligpose, landkort og luftfotos med sig.

Læs: Joss Stone skulle kidnappes

I retten i dag kom de nye oplysninger om fundet af en angstfremkaldende håndskrevet seddel, der blev fundet i en bil i nærheden af hendes hjem. På den stod: 'find a river to dump her in' - på dansk betyder det 'find en flod at kaste hende i' og 'rob and kill, money ind the safe, Joscelyn rob' - der oversat er noget i retning af: 'røv og dræb, penge i pengeskab, Joscelyn røveriet'. Det skriver Daily Mail.

Læs: Stone har det fint efter attentatforsøg

Joss Stone, der er en god veninde af prins William, benytter det omhegnede hjem i Ashill i England, hvor attentatmændene vill angribe hende, når hun ikke turnerer i USA.

Kevin Liverpool og Junior Bradshaw fik i dag forlænget deres varetægtsfængsling og skal i retten næste gang den 1. juli. De er sigtet for planlægning af røveri og grov legemsbeskadelse mod sangerinden.

De to mænd bekræftede deres identiteter i retten, men sagde derudover ikke et ord.

1 af 2 Politiet har afspærret sangerindens hus i England. Kort derfra blev en bil med flere effekter og håndskrevne sedler fundet (Foto: AP)
2 af 2 Joss Stone skulle have været 'røvet, dræbt og smidt i floden'. Det skete heldigvis ikke. Til gengæld sidder to mænd i 30'erne nu bag lås og slå, mistænkt for at stå bag komplottet. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer