Er den blevet større?

Den er en af verdens mest berømte bagdele. Nu er ejerkvinden under anklage for at have fået pumpet den kunstigt op

Kim Kardashians numse er verdensberømt - og nu meget stor. (Foto: All Over)
Kim Kardashians numse er verdensberømt - og nu meget stor. (Foto: All Over)

Kim Kardashian har en af verdens mest eftertragtede og mest omtalte numser - og med de seneste fotos af den velvoksne og velformede bagdel er den 30-årige superkendis' røv sikret en ny omgang i mediemøllen.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashians nøgne bryster misbrugt

For hvad er der dog sket med rumpen, der snart kan bruges som bord til en 12 personers middag. Da Kardashian forleden viste sig i sort træningstøj, var den noget mere fyldig en den plejer at være.

Ingen har pillet ved numsen
Kim Kardashian har tidligere indrømmet, at hun ikke er afvisende overfor kirurgiske indgreb for at bevare det gode udseende. Men hun fastholder, at der ikke er blevet pillet ved hendes berømte røv.

- Min numse....de rygter tror jeg aldrig, at jeg får aflivet. Ingen numseimplantater, ingen indsprøjtninger eller noget andet, har Kim Kardashian sagt til ABC News.

LÆS OGSÅ: Sexede Kim viser kroppen frem

Lidt Botox
Mens kæmpenumsen tilsyneladende ikke har været udsat for andet end træning, så har Kardashians krop fået andre forskønnende behandlinger.

- Jeg har intet imod plastiske operationer i det hele taget. Jeg har prøvet Botox tidligere, men det er også det eneste, lyder det fra den smukke brunette.