- Jeg har haft nul kontrol over mit liv

Emma Watson prøver nu at finde ud af, hvem hun egentlig er

Emma Watson har ikke selv besluttet, at hendes liv skulle føres i den retning, det går nu. Men det forsøger den unge stjerne at ændre på. (Foto: AP)
Emma Watson har ikke selv besluttet, at hendes liv skulle føres i den retning, det går nu. Men det forsøger den unge stjerne at ændre på. (Foto: AP)

Emma Watson ved ikke, hvem hun er.

Rollen i 'Harry Potter'-filmene som Hermione har skudt den 21-årige unge kvindes liv afsted med sådan en fart, at tiden siden den første film frem til nu flyder sammen i et.

Læs: Emma Watson tiltrækker ingen mænd

Det er ikke før nu, den unge skuespillerinde er begyndt at tage sine egne beslutninger. Det skriver seher.no.

- Jeg har haft nul kontrol over mit liv. Jeg har levet i en boble. Jeg blev fundet og udpeget til rollen. Nu er jeg desperat for at finde vejen ud af den (rollen, red.) igen, siger Emma Watson til Vogue.

Læs: Harry Potter-stjerne kåret som bedst klædt

Og det gør den 21-årige skønhed så ved at forsøge sig med mere krævende og 'voksne' roller, end rollen som Hermione har fastlåst hende i.

- Hermione er så lig mig som person, at jeg aldrig havde behov for at gøre noge tungt forarbejde til rollen. Først nu finder jeg ud af, hvordan det er at være skuespiller.

Læs: - Stakkels Kate Middleton

Watson forklarede også for nylig, at livet som collegestuderende ikke har artet sig helt, som hun havde ønsket sig det.

- Jeg var i fornægtelse. Jeg ville lade som om, jeg ikke var så kendte, som jeg er. Jeg ledte efter et normalt liv, men jeg må vel bare acceptere, hvem jeg er, hvilken position jeg er i, og hvad det egentlig var der skete. sagde hun til Sunday Times.

0 kommentarer
Vis kommentarer