Giggs' bror er også en knaldekonge

Han har indtil nu optrådt som det sårede offer, men Ryan Giggs bror har også svært ved at holde sig til en kvinde

Ryan Giggs har haft et forhold til sin brors kone i otte år. (Foto: AP)
Ryan Giggs har haft et forhold til sin brors kone i otte år. (Foto: AP)

Krisen i familien Giggs er total i disse dage, efter slibrige afsløringer bliver ved med at dukke op om fodboldspilleren Ryan - og nu også om hans bror Rhodri.

Indtil nu har Rhodri optrådt i medierne som den forsmåede part, efter hans kone, Natasha, i otte år har haft et seksuelt forhold til hans berømte bror fra Manchester Uniteds stjernehold. Men i dag kan The Sun afsløre, at 37-årige Rhodri langt fra er en engel.

LÆS OGSÅ: Giggs gjorde sin svigerinde gravid

- Rhodri er en hykler. Her er lige så slem som Ryan, fortæller brunetten Danielle Healy, der for godt fire måneder siden havde en kort affære med Rhodri Giggs.

Det var forkert
- Jeg har ikke haft en otte år lang affære med ham, men det han gjorde, var stadig forkert. Han var en gift mand med børn, da vi havde sex, fortæller hun.

- Rhodri vidste præcis, hvad han ville have og jeg blev revet med. Rigtigt eller forkert - vi gjorde, hvad vi gjorde, siger Danielle Healy.

Ofret Rhodri
Det var kun en enkelt aften den universitetsuddannede Healy var sammen med Rhodri og hun har lagt det bag sig. Men hans spillen uskyldig i medierne er blevet for meget. Derfor har hun valgt at stå frem.

LÆS OGSÅ: Utro Giggs fortsætter løgnene

- Jeg har hverken ondt af Ryan, Rhodri eller Natasha. De er alle lige slemme, siger Danielle Healy til den engelske avis.

LÆS OGSÅ: Giggs søger hjælp mod sex-afhængighed

Mens Ryan Giggs kæmper for at redde sit ægteskab med Stacy efter afsløringerne af hans sex-eskapader, har Rhodri og Natasha Giggs besluttet at slutte, at de skal skilles.

0 kommentarer
Vis kommentarer