Russel Crowe undskylder omskæringskritik

Den Oscarvindende skuespiller Russel Crowe undskylder for at have kaldt omskæring 'barbarisk og dumt'

Russel Crowe har været for hurtig på tasterne. (Foto: AP)
Russel Crowe har været for hurtig på tasterne. (Foto: AP)

Russel Crowe undskylder nu for sine udtalelser om omskæring.

Den Oscarvindende skuespiller har tidligere omtalt, at praksisen med at fjerne tippen af en drengs forhud, som blandt andre jøder, muslimer og mange nyfødte amerikanere får gjort, er 'barbarisk og dumt'.

Nu siger Russel Crowe dog undskyld i form af en opdatering på sin Twitterprofil:

Ritualer og traditioner
- Jeg er meget ked af, at jeg har sagt ting her, som har skabt smerte. Når jeg sætter mine personlige holdninger til side, indser jeg, at nogle vil tolke det, som om jeg gør nar ad andres ritualer og traditioner. Det er jeg meget ked af.

Skuespilleren, som har to sønner, Charlie på syv og Tennyson på fire, med konen Danielle Spencer, har tidligere skrevet på selvsamme Twitterprofil:

- Omskæring er barbarisk og dumt. Hvem giver dig ret til at korrigere naturen? Er det sandt, at GUD kræver en donation af forhud? Babyer er perfekte.

Jødiske venner
Tweeden var et svar til en af Russel Crowes 228.000 followers på Twitter, der spurgte, om skuespilleren kunne rådgive i spørgsmålet om, hvorvidt hendes ufødte barn skulle omskæres.

- Her er en regel til livet: Hvis du ikke kan stave det, så lad være med at gøre det, svarede Russel Crowe prompte.

Efter kritik fra mange af sine followers uddybede skuespilleren, at han ikke er antisemitisk:

- Jeg har mange jødiske venner, og jeg elsker dem. Jeg elsker æblerne og honningen og de sjove små hatte, men vær sød at lade være med at skære i jeres babyer.

0 kommentarer
Vis kommentarer