Emma Watson tiltrækker ingen mænd

Skuespillerinden får ingen dates, fordi fyrene er skræmt af hendes massive 'Harry Potter'-succes

Her står den engelske skønhed og poserer foran fotograferne ved MTV Movie Awards, hvor hun var nomineret til bedste kvindelige skuespiller, men den pris tog Twilight-silden Kristen Stewart. (Photo: AP)
Her står den engelske skønhed og poserer foran fotograferne ved MTV Movie Awards, hvor hun var nomineret til bedste kvindelige skuespiller, men den pris tog Twilight-silden Kristen Stewart. (Photo: AP)

Emma Watson, der har haft stor succes som Hermione i 'Harry Potter'-filmene og senest er blevet det nye ansigt for makeupfirmaet Lancôme, har et problem med fyrene: Der er ingen.

Stjernen indrømmer i et interview med Sunday Times Style Magazine, at hun aldrig er på date, fordi mænd simpelthen holder sig væk fra skuespillerinden med den store karriere.

Læs også: Potter-trio er stinkende rige

- Jeg spørger mine venner: Hvorfor har 'X' ikke ringet? Hvorfor er der ingen, der jagter mig? De svarer: Sikkert fordi de er skræmt. Det må være, fordi jeg er kendt, siger Emma Watson.

Når hun endelig hører fra mændene, er det endda ofte negative oplevelser, skuespillerinden må finde sig i.

- Nogle gange, måske fordi de føler sig skræmt, føler de, at de bliver nødt til at pille mig ned. De ved udmærket godt, hvem jeg er, men alligevel spørger de: Hvordan går det med Narnia-filmene?, klager stjernen.

- Jeg er single i øjeblikket, tilføjer hun.

Læs også: Emma Watson - fra ung pige til hot babe

Emma Watson har uden held forsøgt at holde sig anonym under sin skolegang på Brown University, men det gik ikke helt, som hun havde tænkt sig.

- Jeg fortrængte det. Jeg ville lade som om, jeg ikke var så kendt, som jeg var. Jeg prøvede at være normal, men jeg bliver bare nødt til at acceptere, hvem jeg er, hvilken situation jeg er i, og hvad der er sket, siger Watson.

Selv om skuespillerinden netop har færdiggjort den sidste 'Harry Potter'-film, er det nye ansigt for Lancôme og skal til at spille med i filmatiseringen af bogen 'The Perks of Being a Wallflower', planlægger hun at fortsætte sin uddannelse til efteråret.

1 af 2 Harry Potter-baben har ikke meget held med mændene. (Photo: AP)
2 af 2 Her står den engelske skønhed og poserer foran fotograferne ved MTV Movie Awards, hvor hun var nomineret til bedste kvindelige skuespiller, men den pris tog Twilight-silden Kristen Stewart. (Photo: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer