Lindsay Lohans festlige fængsel

Hollywoods fest-prinsesse nummer et er fænglset i sit hjem og kan derfor ikke komme ud at feste....men så må festerne jo komme til hende

Lindsay Lohan ser ud til at hygge sig meget godt i sin husarrest. (Foto: All Over)
Lindsay Lohan ser ud til at hygge sig meget godt i sin husarrest. (Foto: All Over)

Dage og uger uden party er mere end Hollywoods unge skandaledronning kan klare. Derfor inviterede Lindsay Lohan forleden en flok venner hjem til fest på sin tagterrasse, hvor hun sidder 'fanget' med en fodlænke om benet frem til den 29. juni.

LÆS OGSÅ: Nu er Lindsay i husarrest

Den 24-årige skuespiller er en rigtig partyprinsesse - og når ikke hun kan komme til fest, så må festen komme til hende.

Smøger og kysseri
Der var masser af våde varer og smøger, da Lohan fejrede sin 18. dag i fangenskab i luksushjemmet i Venice Beach i Los Angeles.

Ifølge flere medier kyssede og flirtede Lohan løs med en mand i løbet af den festlige aften.

Lindsay blev i foråret idømt 120 dages fængsel og 480 timers samfundstjeneste. For at undgå overfyldte fængsler kan ikke-voldelige dømte i stedet afsone hjemme med en lænke om foden - og den kategori hører filmstjernen trods alt under.

Ny film venter
Lindsay kunne have ventet til den 17. juni med at melde sig, men hun ville have straffen overstået. Jo før, jo bedre, så hun kan begynde optagelserne til en ny film, 'Gotti: Three Generations', når hun løslades.

LÆS OGSÅ: UPS! En smutter for Lindsay

Lindsay Lohan slipper med at sidde i husarrest i 35 dage, hvis hun overholder aftalen og bliver i sit hjem.

SE GALLERIET FRA FESTEN HER

0 kommentarer
Vis kommentarer