Sean Bean stukket ned under værtshusslagsmål

Skuespilleren Sean Bean blev lørdag aften stukket i armen under et værtshusbesøg

Sean Bean, her i rollen som Ned Stark i 'Game of Thrones', blev lørdag aften overfaldt mens han var på bar med modellen April Summers. (Foto: AP)
Sean Bean, her i rollen som Ned Stark i 'Game of Thrones', blev lørdag aften overfaldt mens han var på bar med modellen April Summers. (Foto: AP)

Han er vant til at fægte med store klinger fra Ringens Herre filmene, men lørdag aften, var det noget så banalt som et smadret glas, Sean Bean blev stukket ned af.

Skuespilleren var afsted på værtshus i Camden, der ligger i det nordlige London, sammen med modellen April Summers.

En forbipasserende skulle angiveligt have været provokerende overfor April, og derfor fulgte Sean efter ham, for at tale et par alvorsord med ham.

Nægtede at tage på hospitalet
I første omgang kom der ro på sagerne, men senere på aften, mens Sean Bean stod og røg en cigaret ude foran værtshuset, kom manden tilbage – denne gang bevæbnet med et smadret glas.

Bean blev stukket i armen og slået i hovedet af den fremmede mand, men nægtede dog bagefter at tage på hospitalet for at blive behandlet. I stedet valgte ’Silent Hill’- stjernen at returnere til baren.

Stik mig en øl!
- Han kom tilbage med et sår på armen og blå mærker over hans øjenbryn. Vi lappede hans sår, og da han så ud til at være okay, bestilte han en ny drink, fortæller en kilde fra baren til Daily Mail.

Sean Bean blev i december 2010 skilt fra sin fjerde kone Georgina Sutcliffe, og har siden været meldt single. Om han nu dater April Summers vides ikke.

Bean kan i øjeblikket ses på danske CANAL+ hvor han spiller sammen med Nikolaj Coster-Waldau i succes-serien 'Game of Thrones'.

0 kommentarer
Vis kommentarer