Første interview med 'husholdersken'

Mildred Baena taler for første gang om affæren med Arnold Schwarzenegger

En af verdens mest berømte husholdersker Mildred Baena taler for første gang ud om forholdet til Arnold Schwarzenegger, der er far til sønnen Joseph. (Foto: Myspace)
En af verdens mest berømte husholdersker Mildred Baena taler for første gang ud om forholdet til Arnold Schwarzenegger, der er far til sønnen Joseph. (Foto: Myspace)

Det er fem uger siden, at Arnold Schwarzenegger måtte meddele verdenen, at han og konen gennem 26 år, Maria Shriver, skulle separeres.

Siden den skæbnesvangre dag er meget vand løbet under broen. Der har været rygter og spekulationer - løgne og sandheder. En af sandhederne er, at Arnold har haft en mangeårig affære med husholdersken - og at han havde fået et barn med hende.

Læs: Har smidt vielsesringen

For at mane nogle af dem til jorden, fortæller elskerinden - og moren til 'The Sperminators' hemmelige søn - Mildred Baena nu sin historie.

Hun fortæller, at sønnen Joseph først fik sandheden om sin far at vide for et år siden. Han reagerede med at sige: 'Cool!'. Han glæder sig nu til at få skabt en forhold til den far, han aldrig har haft, fortæller Mildred Baena til Hello! magazine.

Læs: Schwarzenegger sagsøgt af elskerindes mand

Mildred Baena selv insisterer på, at hun ikke selv kendte til sandheden om faderskabet, før Joseph voksede op og lignede Schwarzenegger mere og mere.

- Det var da Jospeh voksede og jeg begyndte at kunne se lighederne, at jeg overvejede det - men det blev mere tydeligt, som tiden gik, siger hun.

Læs: Schwarzenegger elsker grimme kvinder

- Jeg vidste, Arnold var faren, og måske, som Joseph blev ældre og begyndte at ligne ham, undrede han (Arnold, red.) sig. Men han sagde aldrig noget til mig.

Mildred var klar over, at Maria Shriver havde gennemskuet hemmeligheden, da hun begyndte at høre hvisken i krogene i hjemmet omkring lighederne mellem drengen og Arnold.

Læs: Her er Schwarzeneggers anden familie

- Hun sagde til som: 'Jeg er her, hvis du har brug for at tale'. Jeg kunne mærke, der var noget galt. Jeg har så meget kærlighed og respekt for Maria.

- Til sidst spurgte hun mig direkte, forklarer Mildred Baena til Hello! magazine.

Husholdersken gik til bekendelse. Til hendes store overraskelse reagerede Maria Shriver med at trøste hende.

- Hun var så stærk. Hun græd med mig og bad mig om at rejse mig op fra mine knæ. Vi holdt hinanden og jeg sagde til hende, det ikke var Arnie's skyld - at det kræver to...

Baena udtrykker sympati for Arnold og har ondt af ham.

- Han er en god mand og jeg ved, han også lider. Han elsker Maria. Jeg håber, de med tiden kan finde ud af det.

1 af 2 Arnold Schwarzenegger er i sit livs modvind. Konen er skredet, elskerinden afslører alt, han har en søn, han aldrig har set og karrieren er sat på stand-by. (Foto: AP)
2 af 2 En af verdens mest berømte husholdersker Mildred Baena taler for første gang ud om forholdet til Arnold Schwarzenegger, der er far til sønnen Joseph. (Foto: Myspace)
0 kommentarer
Vis kommentarer