Sheens eks: Kutcher bliver god erstatning

Charlie Sheens ekskone Denise Richards tror, Ashton Kutcher bliver fantastisk i serien 'Two and a Half Men'

Denise Richards tilbragte weekenden i Malibu, hvor hun luftede denne badedragt, samt en masse tanker om eks-manden Charlie Sheen. (Foto: Akll Over Press)
Denise Richards tilbragte weekenden i Malibu, hvor hun luftede denne badedragt, samt en masse tanker om eks-manden Charlie Sheen. (Foto: Akll Over Press)

Efter Charlie Sheens nylige fyring fra komedieserien 'Two and a Half Men' fortæller skandalemagerens ekskone Denise Richards, at hun mener, Ashton Kutcher vil blive en fremragende erstatning.

- Jeg tror, Ashton bliver fantastisk, siger Denise ifølge OK Magazine.

- Ingen kan erstatte Charlie, for showet er skrevet til ham, og han var så genial i det, men jeg synes, skaberne af serien er fremragende, og showet er meget velskrevet, så Ashton vil gøre det til sit eget, fortsætter skuespillerinden.

Læs også: Denise Richards udgiver bog om skilsmissen

Selvom Charlie Sheen har haft seriens hovedrolle siden den startede i 2003, mener Denise, at Ashton vil være perfekt i den 45-åriges fravær.

Ikke inviteret tilbage
- Mange skuespillere har erstattet andre. Jeg er ked af, at Charlie ikke er i showet længere, men sådan er det, siger stjernen fra 'Wild Things'.

- Jeg tror, Ashton vil gøre det rigtig godt.

Denise Richards har to gange haft gæsteroller i 'Two and a Half Men', både i 2003 og i 2004 som karakteren Lisa. Hun fortæller dog, at hun ikke regner med at komme tilbage igen.

Læs også: Forræder, taberluder, hundetyv

- Jeg har ingen idé om det, men jeg er ikke blevet inviteret tilbage, siger skuespillerinden.

Ashton Kutchers nye rolle i serien blev afsløret midt i maj i en officiel meddelelse, og optagelserne til den niende sæson starter denne sommer.

0 kommentarer
Vis kommentarer