Denise Richards udgiver bog om skilsmissen

Skilsmissen mellem Denise Richards og Charlie Sheen har været en grum affære, men der har også været gode ting, fortæller Richards nu i ny bog

Denise Richards taler nu ud om skilsmissen mellem hende og eksmanden Charlie Sheen. (Foto: AP)
Denise Richards taler nu ud om skilsmissen mellem hende og eksmanden Charlie Sheen. (Foto: AP)

40-årige Denise Richards har flere gange indrømmet, at skilsmissen mellem hende og eksmanden Charlie Sheen har været en forfærdelig oplevelse.

Men den smukke stjerne har valgt at skrive en bog om hele den skandaløse skilsmisse, for hun ønsker at fortælle offentligheden, at de to parter også delte en masse gode ting, skriver femalefirst.co.

Parret gik fra hinanden i 2006, og sidenhen har de to parter kastet godt og grundigt med mudder efter hinanden.

LÆS OGSÅ: Forræder, taberluder, hundetyv

Parret har sammen døtrene Lola på seks-og Sammy på syv år.

Vil dele sin følelser
Til trods for de mange skandaler, så afslører Denise Richards alligevel, at hende og Sheen deler en smuk kælrighedshistorie, til trods for den bitre afslutning. Og det er også på det grundlag, at Richards har valgt at skrive den bog, som udkommer senere på måneden.

LÆS OGSÅ: Charlie Sheen på afvænning

Bogen handler om parrets skilsmisse, som hun flere gange har omtalt, som en af de allerværste.

- Folk har kun hørt alt det dårlig, men der gemmer sig også en smuk kærlighedshistorie mellem ham og jeg. Jeg ved godt, at det gik den vej det gjorde, men jeg vil gerne fortælle om, hvordan det er at kæmpe med skilsmisse og forældremyndigheden, når man samtidig skal arbejde og være alene med børnene. Det er der i hvert fald masser af kvinder, der kan relatere til, forklarer Denise Richards.

LÆS OGSÅ: Sheens bror: Har lyst til at skyde Charlie

Børnene har det okay
Parrets to børn har siddet på sidelinjen imens de to stjerner har kæmpet mod hinanden.

- De går i børnehave og første klasse nu. De er okay nu, men man ved jo aldrig, hvordan de bliver senere hen, når de for alvor bliver bevidste om situationen, forklarer Richards.

LÆS OGSÅ: Charlie Sheen vil have ekskonerne tilbage

1 af 2 Så lykkelige så parret ud, da de stadig var gift. Denise Richards vil nu gerne slå fast overfor offentligheden, at parret har en smuk kærlighedshistorie bag sig. (Foto: AP)
2 af 2 Denise Richards taler nu ud om skilsmissen mellem hende og eksmanden Charlie Sheen. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer