Giggs gjorde sin svigerinde gravid

- Jeg fik en abort to uger før mit bryllup, efter at Ryan havde gjort mig gravid, fortæller svigerinden Natasha Giggs

Ryan Giggs med sin kone Stacy, der kræver, at han går i behandling for sin sexgalskab. (Foto: PA)
Ryan Giggs med sin kone Stacy, der kræver, at han går i behandling for sin sexgalskab. (Foto: PA)

Skandalerne bliver ved for Ryan Giggs og svigerinden Natasha. I et interview med The Sun, fortæller Natasha Giggs nu, at hun fik en abort med Ryans barn bare to uger før brylluppet med Ryans bror Rhodri.

Svigerinden, som Giggs havde en otte år lang affære med, afslører at hun fik 500 pund af den utro Manchester United-stjerne - godt 5000 danske kroner. Pengene fra fodboldstjernen skulle bruges til en abort.

- Ryan fortalte uden omsvøb, ’Du ved der kun er en mulighed - abort. Vi kan ødelægge alles liv, hvis vi ikke gør det', siger hun til den engelske avis.

To mål og et knald
Selve undfangelsen skulle være sket, efter at Ryan Giggs scorede to mål på straffe mod Tottenham i april sidste år.

Efter kampen tog det utro par ud for at fejre succesen, og endte med den helt store forløsning i en vens hus om natten.

LÆS OGSÅ: Utro Giggs fortsætter løgnene

Kort efter den hede nat, følte Natasha sig gravid. Men det var først et par uger senere ombord på et fly til Las Vegas, hvor hun skulle giftes med Giggs-broren Rhodri, at hun tog den endelige beslutning om, at få en abort.

- At gå gennem aborten var forfærdeligt. Selvom jeg var sammen med Rhodri og elskede ham, havde jeg følelser for Ryan.

Hold kæft-penge
De nye afsløringer er bare de seneste af de mange Giggs-sexskandaler der vælter frem for tiden. Ryan Giggs skulle angiveligt have tilbud hans bror 250.000 pund - godt 2.5 mio danske kroner - for at holde kæft.

Udover at være utro med Natasha har det også været fremme, at den walisiske spiller har været sammen med den engelske Big Brother-stjernen Imogen Thomas.

LÆS OGSÅ: Giggs søger hjælp mod sex-afhængighed

Nu er det op til Giggs kone, Stacy, om hun kan tilgive Ryan hans vilde eskapader. I første om gang har hun stillet som krav, at han går i behandling for sin sex-afhængighed.

2 kommentarer
Vis kommentarer