Se Salmas store 'tennisbolde'

Den smukke mexicanske skuespillerinde Salma Hayek viste sine egne store 'tennisbolde' frem i en fræk orange overdel under French Open

Den barmfagre mexicanske skuespillerinde mødte op på Roland Garros i Paris under French Open i tennis sammen med sin franske mand, multimillardæren Francois Henri Pinault.(Foto: All Over Press)
Den barmfagre mexicanske skuespillerinde mødte op på Roland Garros i Paris under French Open i tennis sammen med sin franske mand, multimillardæren Francois Henri Pinault.(Foto: All Over Press)

Flere millioner mennesker fulgte igår på tv finalen i French Open i tennis mellem spanske Rafael Nadal og schweiziske Roger Federer. Og på selveste Roland Garros fulgte den barmfagre mexicanske skuespillerinde Salma Hayek også kampen, der blev vundet af spanske Rafael Nadal i fjerde sæt.

Salma Hayek mødte op til finalen i en sexet orange overdel, der i den grad fremhævede hendes flotte bryster. Og der var også flere tilskuere på Roland Garros, der havde svært ved at koncentrere sig om de tennisbolde, som Nadal og Federer slog løs på. De måtte engang imellem lige kaste nogle nysgerrige blikke på Salma Hayeks egne flotte store 'tennisbolde'.

Kærtegn og smil
Salma Hayek mødte op til den storslåede finale sammen med sin ægtemand, multimillardæren Francois-Henri Pinault. Parret så virkelig forelskede ud. De kærtegnede hinanden og så også hele tiden smilende på hinanden.

Deres tidligere kriser er tydeligvis overstået. Parret blev forlovet i marts måned 2007, og i september måned samme år fødte Salma Hayek datteren Valentina på et hospital i Los Angeles.

To bryllupper på et år
I juli måned 2008 annoncerede Salma og Francois-Henri, at deres forlovelse var ophævet. Men de blev hurtigt venner igen, og parret blev gift på Valentines Day 2009 i Paris. Og den 25. april 2009 blev de igen gift i Venedig.

Og det har åbenbart været godt for deres forhold med to bryllupper på et år. De ser nemlig meget lykkelige ud nu.1 af 4 Sådan. Salma strækker sine arme op i luften, så der er frit udsyn til hendes egne store tennisbolde. Der var mange tilskuere, der flyttede øjnene fra tennisbolden nede på grusbanen til Salmas flotte tennisbolde, der var skjult af en smuk orange overdel.(Foto: All Over Press)
2 af 4 Der er masser af kærlighed i luften mellem Salma og hendes stenrige ægtemand Francois-Henri Pinault. (Foto: All Over Press)
3 af 4 Salma Hayek blev Oscar-nomineret for sin fantastiske rolle som malerinden Frida Kahlo i filmen 'Frida' fra 2002.(Foto: All Over Press)
4 af 4 Den barmfagre mexicanske skuespillerinde mødte op på Roland Garros i Paris under French Open i tennis sammen med sin franske mand, multimillardæren Francois Henri Pinault.(Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer