Her afsoner Mel Gibson

Mel Gibson har besøgt det hospital i Guatemala, hvor han skal udføre samfundstjeneste, efter han i marts fik en voldsdom

Mel Gibson udfører samfundstjeneste på Hospital Gereral San Juan de Dios i Guatemala(Foto: AP)
Mel Gibson udfører samfundstjeneste på Hospital Gereral San Juan de Dios i Guatemala(Foto: AP)

Mel Gibson har netop besøgt et hospital i Guatemala, som led i den samfundstjeneste, han er dømt til at udføre i forbindelse med en voldsdom, han fik i marts i år.

Mel Gibson indgik en aftale med anklagemyndigheden og erkendte at have slået sin ekskæreste, Oksana Grigorieva. Han har selv valgt at udføre samfundstjeneste på Hospital Gereral San Juan de Dios, hvor primært børn med misdannelser er indlagt.

'Jeg stak hende et par flade'
Mel Gibson var onsdag en tur i Guatemala, hvor han særligt brugte tiden på de mindste børn, skriver VG.

Den autralske superstjerne indrømmede i retten i Los Angeles i marts, at han i januar 2010 gav Oksana Grigorieva en lussing under et skænderi for at få hende til at falde til ro, men han nægtede at have banket hende, som den unge ekskæreste påstod var tilfældet.

Læs også: Gibson indrømmer vold

Retssagen endte med, at skuespilleren blev idømt en prøvetid på tre år, og derudover blev han beordret til at følge 52 ugers behandling mod hustruvold.

Flere belastende sager
Oksana Grigorieva hævdede, at hun har fået tæsk og er blevet truet på livet, mens Mel Gibson nægter alt, der ikke lige handler om at bringe hende ’ud af hysteri og tilbage til virkeligheden’.

Læs også: Mel Gibson: Jeg har slået min kone

Slagsmålet handlede til dels om penge, men også om forældreretten til deres fælles barn, Lucia.

Men det var langt fra første gang, at Mel Gibson har trådt ved siden af. Hollywood-veteranen har i forvejen været involveret i belastende sager om druk, antisemitisme, racisme og vold.

Læs også: Mel Gibson kræver blowjob

0 kommentarer
Vis kommentarer