Cage junior indlagt efter slagsmål

Nicolas Cages ældste søn er indlagt på psykiatrisk afdeling, efter han kom op at slås med sin personlige træner

Nicolas Cages ældste søn, Weston, er indlagt på psykiatrisk afdeling, efter han gik amok på sin personlige træner(Foto: AP)
Nicolas Cages ældste søn, Weston, er indlagt på psykiatrisk afdeling, efter han gik amok på sin personlige træner(Foto: AP)

Nicolas Cages ældste søn, Weston, har angiveligt svært ved at styre sit temperament, og den anden dag gik det helt galt for den 20-årige rockmusiker.

Weston Cage overfaldt mandag sin personlige træner på restauranten The Farmer's Kitchen i Hollywood, da træneren fortalte ham, at der var noget på menukortet, som han ikke måtte spise.

Det fik rockmusikeren, med den meget berømte far, til at gå amok og fare i flinten på træneren, skriver TMZ.

Læs også: Cage beskyldes for børnemishandling

Ville ikke falde til ro
Træneren forsøgte at holde Weston Cage nede på gulvet, og andre forsøgte også at få ham til at slappe af, men uden held.

Efter slagsmålet blev Nicolas Cages søn fikseret på en båre og blev kørt med ambulance til Cedars-Sinai Medical Center, hvor hans psykiske tilstand skal evalueres.

Nicolas Cage er taget til hospitalet for at være ved sin søns side, og det er endnu uvist, om Weston Cage var på stoffer, da han gik amok på restauranten - gæster siger dog, at det virkede som om, han var påvirket.

Det går i arv
Meget tyder på, at Weston Cage ikke har det voldsomme temperament fra fremmede, og hans far er også kendt for, at han til tider har svært ved at styre sig.

Læs også: Se Nicolas Cage gå fuldstændigt amok

Da Nicolas Cage var i Rumænien for at optage filmen 'Ghost Rider: Spirit of Vengeance', der er opfølgeren til filmen om bikeren Johnny Blaze fra 2007, flippede han fuldstændig skråt, da han forlod en natklub tidligt om morgenen.

- Jeg skal fandeme dø for ære. Vil I slå mig ihjel? Bare kom igen. Jeg kan dø lige her lige nu, råbte han blandt andet, og han var så meget oppe at ringe, at hans venner i hærdigt forsøgte at hive ham væk, men uden det store held.

Flere voldsepisoder
Men det er langt fra eneste gang, Nicolas Cage har vist, at han også er god for lidt gadeuorden. Skuespilleren er blandt andet også blevet anholdt af politiet i New Orleans for vold mod sin kone Alice Kim.

Læs også: Cage ville tatoveres før anholdelse

En taxachauffør så parret have et voldsomt skænderi på gaden, og Hollywoodstjernen skubbede angiveligt sin kone, hvilket fik taxachaufføren til at ringe efter politiet, hvorefter Nicolas Cage blev anholdt.

0 kommentarer
Vis kommentarer