Cowell fyrede Cheryl Cole som en tjeneste

Simon Cowell fortæller endelig, hvorfor Cheryl Cole blev fyret som dommer på det amerikanske X Factor.

Simon Cowell tager nu bladet fra munden og fortæller, at han fyrede Cheryl Cole som dommer på det amerikanske X Factor, fordi han troede, hun helst ville flytte tilbage til Storbritannien.

- Det sværeste at acceptere er, at alle har portrætteret mig som et monster, fordi jeg har gjort hende flov, men sandheden er, at jeg har beskyttet hende.

- Jeg vil bare have, at folk er det bedste sted på det rigtige tidspunkt, siger Cowell ifølge Daily Mirror.

Dårligt tilpas
Han fortæller, at han og tv-cheferne syntes, Cheryl virkede dårligt tilpas under optagelserne til den amerikanske udgave af X Factor, og derfor mente han, det var den bedste mulighed at tilbyde hende at komme tilbage til den britiske version.

- Hun virkede interesseret. Hun sms'ede mig og spurgte, om hun kunne få mit omklædningsrum i studiet, og jeg sagde "selvfølgelig", siger Cowell.

- Så vi troede oprigtigt, det skulle ske.

Cowells plan var, at Cheryl skulle dukke op som en overraskelse på det britiske show, men medierne gik ind i fyringssagen, og kommunikationen stoppede, siger han.

En stjerne
Cheryl fik i stedet seks dage til at takke ja til stillingen som dommer på det britiske X Factor. Mod Cowells forventning modtog programmet dog ikke svar.

- Jeg står ved det, jeg sagde til hende. Jeg håber, vi stadig er nære venner. Jeg er sikker på, at hvis hun var her nu, ville der være en åbenhjertig diskussion, men vil jeg arbejde med hende igen? Uden tvivl. Hun er en stjerne, siger Cowell.

Cheryl nåede at være med under fire episoder af det amerikanske X Factor i sidste måned. Derefter blev hun erstattet med tidligere Pussycat Doll, Nicole Scherzinger.

0 kommentarer
Vis kommentarer