Lady Gaga mobbet: De kaldte mig luder

I skoletiden blev Lady Gaga mobbet med alt fra sine øjenbryn til sit grin

Lady Gaga havde ikke en let barndom. (Foto: PA)
Lady Gaga havde ikke en let barndom. (Foto: PA)

Den farverige sangerinde Lady Gaga fortæller, at hun blev mobbet for sin stil og personlighed i skoletiden i New York. Onde teenagere kaldte hende luder og gjorde grin med hendes falske solbrændthed, hendes udseende og den måde, hun grinede på.

- De plejede at kalde mig 'luder'. Til tider ville jeg slet ikke i skole.

Popstjernen fortæller magasinet Rolling Stones, at hendes skolekammerater på den katolske pigeskole Catholic School Convent of the Sacred Heart i New York drillede hende med, at hun var grim og havde en stor næse.

- De sagde: 'dit grin er sjovt, du er mærkelig, hvorfor synger du altid, hvorfor går du så meget op i teater, hvorfor er din makeup sådan, hvad er der galt med dine øjenbryn?', fortæller sangerinden og fortsætter:

- Jeg plejede at lave rigtig store Evita-øjenbryn. Jeg brugte selvbruner og havde en intens solbrændt farve i skolen, og folk sagde: 'hvorfor fanden er du så orange, hvorfor har du dit hår sådan, er du lesbisk?'.

Lady Gaga morer sig i dag over de citater, som medierne bringer fra hendes tidligere skolekammerater, som siger, at superstjernen også dengang var meget populær og havde en masse venner.

- Alle de piger var mobbere, fortæller superstjernen.

0 kommentarer
Vis kommentarer