Scarlett og Penn sammen igen?

Forvirringen er total omkring kendisparret, der angiveligt var gået fra hinanden. I går blev de fotograferet sammen igen

Rygterne om Penn og Johansson svirrer videre. (Foto: All Over)
Rygterne om Penn og Johansson svirrer videre. (Foto: All Over)

Fredag rapporterede stort set samtlige kendis-medier over hele verden, at et af Hollywoods mest celebre og opsigtvækkende par - Scarlett Johansson og Sean Penn var gået fra hinanden.

I går dukkede de dog op til uddelingen af prisen 'Spike TV Guys Choice Awards'.

Parret kommenterede ikke på den seneste tids rygter, så nu har spekulationerne frit løb igen. Det dugfriske billede af Johansson og Penn kan ses på underholdningshjemmesiden TMZ.com

Læs også: Scarlett: Jeg er ikke gravid!

Startede i Cannes
Spekulationerne om et muligt brud startede under dette års Canne Film Festival. Her mødte Scarlett ikke op til premieren på Penns film, The Three of Life. Den 24 år yngre Scarlett har angiveligt haft alt for travlt med filmen 'The Avengers', der bliver optaget i New Mexico.

De to stjerner vil dog hverken af- eller bekræfte nogen af rygterne.

Læs også: Scarlett strutter med mangoerne

Fysisk ja
Parret har aldrig bekræftet deres forhold hverken mundtligt eller skriftligt. Det har de derimod fysisk. De er flere gange mødt op til arragengementer i Hollywood hånd i hånd. Senest kom de som par til en middag i Det Hvide Hus i Washington D.C. i april.

Scarlett Johansson er datter af den danske arkitekt Karsten Johansson, der som 27-årig flyttede til New York, hvor han mødte Scarletts mor, Melanie. Scarletts farfar er kunsthistorikeren Ejner Johansson, der døde i 2001.

1 af 2 Måske går de to turtelduer videre hånd i hånd. (Foto: All Over)
2 af 2 Rygterne om Penn og Johansson svirrer videre. (Foto: All Over)
0 kommentarer
Vis kommentarer