Scarlett og Penn går fra hinanden

Det holdt ikke længe for kendisparret med den store aldersforskel

Scarlett Johansson og Sean Penn nåede kun at være i mediernes søgelys i fire måneder, før de ikke længere var et par (Foto: All Over)
Scarlett Johansson og Sean Penn nåede kun at være i mediernes søgelys i fire måneder, før de ikke længere var et par (Foto: All Over)

Det holdt ikke længe for et af Hollywoods mest celebre og opsigtvækkende par, Scarlett Johansson og Sean Penn. Siden parret første gang blev spottet flirtende på en cafe i Los Angeles i starten af februar, har de været papparazzierne yndlings mål. Men nu må de igen rette deres linser mod

Sean Penn og Scarlett Johansson er nemlig ikke længere et par. Det fortæller en kilde til people.com

Læs også: Scarlett: Jeg er ikke gravid!

Startede i Cannes
Spekulationerne om et muligt brud startede under dette års Canne Film Festival. Her mødte Scarlett ikke op til premieren på Penns film, The Three of Life. Den 24 år yngre Scarlett har angiveligt haft alt for travlt med filmen 'The Avengers', der bliver optaget i New Mexico.

De to stjerner vil dog hverken af- eller bekræfte nogen af rygterne.

Læs også: Scarlett strutter med mangoerne

Fysisk ja
Parret har aldrig bekræftet deres forhold hverken mundtligt eller skriftligt. Det har de derimod fysisk. De er flere gange mødt op til arragengementer i Hollywood hånd i hånd. Senest kom de som par til en middag i Det Hvide Hus i Washington D.C. i april.

Scarlett Johansson er datter af den danske arkitekt Karsten Johansson, der som 27-årig flyttede til New York, hvor han mødte Scarletts mor, Melanie. Scarletts farfar er kunsthistorikeren Ejner Johansson, der døde i 2001.

0 kommentarer
Vis kommentarer