Pink har fået en pige

Sangeren Pink er blevet mor til en lille pige, som skal hedde Willow Sage Hart

Pink er blevet mor til en lille pige, der skal hedde Willow Sage Hart(Foto: Polfoto)
Pink er blevet mor til en lille pige, der skal hedde Willow Sage Hart(Foto: Polfoto)

Pink og hendes mand Carey Hart har fået deres første barn. Det skete i går torsdag, hvor parret blev forældre til en lille pige, der skal hedde Willow Sage Hart.

Der gik ikke længe efter førslen, før sangeren delte nyheden med sine fans på Twitter.

- Vi er henrykte over at kunne sige velkommen til vores nye, smukke, sunde pige, Willow Sage Hart, skrev hun på twitter og tilføjede:

- Hun er smuk, ligesom sin far.

Læs også: Pink ved at sprænges

Meget tyder på, at førslen gik i gang onsdag, da Pink skrev en meget kryptisk besked.

- Fuldmåne i Tvillingernes tegn i dag :) En god tid at begynde på noget nyt, twittede den 31-årige sanger, som i virkeligheden hedder Alecia Beth Moore.

Selv om Pink er glad for at dele den glædelige nyhed med sine fans, har det langt fra altid været sådan. I starten af graviditeren var sangeren ikke særlig meddelsom og ønskede ikke at berette om babyen til offentligheden.

- Jeg ville ikke tale om det, fordi jeg var virkelig nervøs, og jeg har før haft en spontan abort, forklarede hun senere på The Ellen DeGeneres Show.

Siden har hun dog fortalt åbent om glæden ved at være gravid.

- Jeg har et liv inde i mig, og jeg ville have, at han eller hun skal vide, at jeg vil acceptere ham eller hende med åbne arme. Og selv om jeg vil forberede den her lille dværg på en til tider ond verden, vil jeg ligeledes ruste dette barn til at se al skønheden i den, har Pink tidligere udtalt.

0 kommentarer
Vis kommentarer