Sarah Jessica Parker svinet til

'Sex And The City'-stjernen fik hårde ord med på vejen, da ekskæresten og ekskollegaen rottede sig sammen.

Sarah Jessica Parker blev drillet for åben skærm af sin eks-kæreste Rob Lowe og sin kollega Bradley Cooper.(foto: AP)
Sarah Jessica Parker blev drillet for åben skærm af sin eks-kæreste Rob Lowe og sin kollega Bradley Cooper.(foto: AP)

Sarah Jessica Parker, også kendt som Carrie Bradshaw, var centrum for flere negative udtalelser, da ekskæresten Rob Lowe og den tidligere kollega Bradley Cooper sammen gæstede det britiske tv-program 'The Graham Norton Show'.

De to Hollywoodstjerner dannede fælles front mod Sarah Jessica Parker og brugte deres deltagelse i tv-showet til offentligt at grille skuespillerinden.

Rob Lowe, som tidligere har datet Sarah Jessica, blev af værten spurgt, om ikke skuespillerinden havde ytret sig negativt om hans seneste biografi 'Stories I Only Tell My Friends'.

- Jo, men du ved, hun er en kælling, grinede Rob Lowe og fortalte, at Sarah Jessica var utilfreds med, at han havde beskrevet hendes øjenfarve forkert.

- Hun var skidesur. Hun sagde: Hør, jeg kan simpelthen ikke tro, at du ikke husker, at mine øjne er blå, sagde Rob Lowe under udsendelsen.

Han fortalte desuden, at han ikke fik det at vide direkte fra Sarah Jessica Parker - hun havde sat en tredje person til at skælde ud for sig.

'Tømmermænd i Thailand'-skuespilleren Bradley Cooper, som har spillet sammen med Sarah Jessica i 'Sex And The City', fortalte, hvordan han blev advaret mod at stikke tungen ind i skuespillerindens mund inden en kyssescene.

- Hun fik en tredje person til at sige 'put ikke tungen ind i hendes mund' til mig, sagde Bradley Cooper.

- Hun kan godt lide at bringe tredje personer ind, tilføjede Rob Lowe.

1 af 2 Sarah Jessica Parker er her fotograferet på vej til Broadway-stykket 'That Championship Season' i New York.(Foto: AP)
2 af 2 Sarah Jessica Parker blev drillet for åben skærm af sin eks-kæreste Rob Lowe og sin kollega Bradley Cooper.(foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer