Pitt og Jolie revurderer anti-ægteskabet

De vil ikke giftes, før alle i USA har muligheden. Men børnene presser på.

Brad Pitt og Angelina Jolies store børneflok presser på for,  at det berømte par skal giftes.(Foto: AP)
Brad Pitt og Angelina Jolies store børneflok presser på for, at det berømte par skal giftes.(Foto: AP)

Man kan sige, at der er tale om en helt ny form for tvangsægteskab for Brad Pitt og Angelina Jolie.

Parret føler i hvert fald, at børnene presser dem til at blive mand og kone, selv om stjernerne tidligere har insisteret på, at de ikke vil gifte sig, så længe homoseksuelle ikke kan blive viet.

Pitt og Jolie, som har været kærester i seks år, har hidtil afvist enhver idé om at gøre romancen officiel ved at gå op af kirkegulvet.

- Angie og jeg vil overveje at binde os, når alle andre i landet, som vil giftes, har lovmæssig mulighed for det, var Brad Pitts berømte ord i et interview med magasinet Esquire i 2006.

Men "Oceans Eleven"-skuespilleren indrømmer, at parret har varmere følelser omkring ægteskab end nogensinde før takket være gruppepres og spørgsmål fra deres seks børn.

- Børnene spørger os, om vi skal giftes. Det betyder mere og mere for dem. Så det er noget, vi bliver nødt til at kigge på, fortæller Brad Pitt til magasinet USA Weekend.

Både han og Angelina Jolie har været gift før. Pitt blev skilt fra Jennifer Aniston i 2005, efter at han faldt for Jolie under optagelserne til filmen 'Mr. and Mrs. Smith', mens hans måske kommende kone tidligere har været gift med Johnny Lee Miller og Billy Bob Thornton.

0 kommentarer
Vis kommentarer