Nu er Lindsay i husarrest

Lindsay Lohan afsoner dom smykketyveri i sit hjem i Californien

Lindsay Lohan nød de sidste dage i frihed på ferie i Miami. (Foto: INFUSMI-14)
Lindsay Lohan nød de sidste dage i frihed på ferie i Miami. (Foto: INFUSMI-14)

Så bliver det ikke meget, man får at se til Lindsay Lohan i den nærmeste fremtid. Hun er anbragt i husarrest i sit hjem i Venice, Californien, og hun må først træde ud af døren den 29. juni.

- Hun er nu anbragt indenføre i sit hjem, og der skal hun blive hele tiden, siger en talsmand, Steve Whitmore, for sheriffen i Los Angeles.

Efter nogle ferie-dage i Miami, hvor det muntre pigebarn ved flere lejligheder viste sig offentligt med blottede bryster, meldte hun sig i går til Lynwood fængslet i Los Angeles for at tage hul på afsoningen af sin straf for smykke-tyveri og brud på betingelserne for sin prøveløsladelse i 2007.

Lindsay blev idømt 120 dages fængsel og 480 timers samfundstjeneste, men hun slipper for at skulle ruske tremmer. For at undgå overfyldte fængsler kan ikke-voldelige dømte istedet afsone hjemme, og den kategori hører filmstjernen trods alt under.

Lindsay kunne have ventet til den 17. juni med at melde sig, men hun ville have straffen overstået. Jo før, jo bedre, så hun kan begynde optagelserne til en ny film, 'Gotti: Three Generations', når hun løslades.

0 kommentarer
Vis kommentarer