Scarlett strutter med mangoerne

Scarlett Johansson stiller op i sexet fotoserie for det spanske modefirma 'Mango' for sidste gang - se de flotte billeder

Scarlett Johansson ser hamrende godt ud på billederne fra modefirmaet Mangos' forårs og sommerkollektion 2011.(Foto: Mango)
Scarlett Johansson ser hamrende godt ud på billederne fra modefirmaet Mangos' forårs og sommerkollektion 2011.(Foto: Mango)

Den dansk/amerikanske verdensstjerne Scarlett Johansson har i en årrække været ansigtet ud ad til for det spanske modefirma 'Mango'. Men for nyligt stillede hun op til sin sidste fotoserie for 'Mango'. På det flotteste billede i serien er hun iført en hvid nederdel samt en flerfarvet stram soltop, der virkelig får hendes berømte 'mangoer' til at strutte. Og på et andet billede er hun iført et par korte sexede hotpants og en ærmeløs brun soltop.

Billederne i foto-serien, hvor Scarlett Johansson fremtræder ualmindeligt slank og med tynde arme og lår, har imidlertid skabt masser af spekulationer omkring billedmanipulation af Scarlett.

Mange mener, at hun ved en omgang airbrush og såkaldt photoshop er blevet gjort meget mindre frodig end hun i virkeligheden er. Scarlett er nemlig kendt for sin meget kurvede krop. Og det er ikke mere end tre uger siden, at der blev offentliggjort nogle billeder af Scarlett, hvor hun var ude at løbe med sin nye kæreste, Hollywood-stjernen Sean Penn. Og på de billeder fremviste Scarlett en lille strutmave, der skabte rygter om, at hun måske var gravid.

SE BILLEDERNE HER

Den flotte billedserie er lavet i Beverly Hills, og det tøj, som Scarlett poserer i, er en del af 'Mangos' forårs og sommerkollektion 2011. Rygter siger, at Kate Moss vil afløse Scarlett som 'Mangos' nye ansigt ud ad til.

1 af 2 Voila. Scarlett i sexede hotpants.(Foto: Mango)
2 af 2 Scarlett Johansson ser hamrende godt ud på billederne fra modefirmaet Mangos' forårs og sommerkollektion 2011.(Foto: Mango)
0 kommentarer
Vis kommentarer