Schwarzenegger elsker grimme kvinder

Britisk avis kommer med nye chokerende påstande mod Arnold Schwarzenegger og hans lyssky affærer

Arnold Schwarzenegger er en presset mand. Flere og flere afsløringer om hans hang til damer, han ikke er gift med, vælter frem. (Foto: AP)
Arnold Schwarzenegger er en presset mand. Flere og flere afsløringer om hans hang til damer, han ikke er gift med, vælter frem. (Foto: AP)

Det var simpel logik for Arnold Schwarzenegger: fandt han sig en grim kvinde at forføre, ville hun tilbede ham langt mere, end en attraktiv kvinde ville gøre det. Så det gjorde han.

Det skriver det britiske søndagsmagasin 'News of the World' om skuespilleren, der pt er på sit livs største nedtur.

Læs: Får Tigers skilsmisse til at ligne et godt tilbud

På magasinets forside med titlen 'Arnie's Secret Sex Files' (Arnies hemmelige sexfiler, red.) kommer magasinet med påstanden om de grimme 'ofre' for muskelmandens charme.

Påstandene kommer fra en række forskellige rapporter, som tidligere blev lavet af private efterforskere, da Arnold i sin tid påbegyndte sin politiske karriere.

- Smukke kvinder skræmmer Schwarzenegger, fordi de er sværere at gøre tilfredse. Han ser sig selv om den dominante, smukke, står der blandt andet i dokumenterne.

Læs: Han ligner da Arnold, ikke?

Dokumenterne som efterforskerne sammenfattede blev lavet, for at finde ud af, om Arnold havde nogle fæle hemmeligheder, der kunne komme frem i dagens lys, før han tog jobbet som guvernør i Californien.

I blandt de mange dokumenter skulle ifølge News of the World også indgå et billede, hvor skuespilleren indgår i en svært grafisk seksuel handling - et billede, som 'helt klart ville slutte hans politiske karriere'.

Gigi Goyette.

Det er et af de navne, som går igen i de mange papirer. Det hævdes, at Schwarzenegger havde et on-off forhold med hende over en 21-årige periode. Også dette forhold har angiveligt fundet sted, mens han var gift med Maria Shriver. I dokumenterne bliver der dog givet udtryk for, at Shriver kendte til denne affære.

De chokerende nyheder kommer i kølvandet på den seneste uges afsløringer af Arnold, der blandt andet har haft e t forhold til hushjælpen, har fået en søn - som i mellemtiden er blevet 14 år - med hende, o g at han skulle have passet 'sin hemmelige familie', uden at Maria Shriver kendte til noget af det. Det hævdes i øvrigt, at denne søn ikke er hans eneste barn udenfor ægteskabet med Maria.

Hele 'The Governators' deroute startede, da det den 10. maj i en pressemeddelelse kom frem, at han skulle sepereres fra sin kone gennem 26 år.

Allerede dagen efter bragte forskellige medier afsløringer om årsagen til brudet.

0 kommentarer
Vis kommentarer