Han ligner da Arnold, ikke?

Schwarzeneggers søn med hans tidligere hushjælp, der blev født næsten samtidig med, at han egen kone fødte en søn, har vakt skandale i USA

Den nu 13-årige dreng, der er søn af Mildred 'Patty' Baena og Arnold Schwarzenegger, har en vis lighed med den tidligere 'Terminator'-skuespiller. (Foto: Allover)
Den nu 13-årige dreng, der er søn af Mildred 'Patty' Baena og Arnold Schwarzenegger, har en vis lighed med den tidligere 'Terminator'-skuespiller. (Foto: Allover)

Mildred Patricia Baena, Arnold Schwarzeneggers hushjælp, var i 1997 gravid med hans barn, samtidig med at Maria Shriver - den tidligere politiker og skuespillers kone - ventede parrets yngste søn, skriver norske Verdens Gang på sin netavis med kendis-netstedet TMZ som kilde.

Baena - til daglig kaldet 'Patty' - der arbejdede for parret i over 20 år, skal have født sin søn i oktober 1997, mens Shriver fik sønnen Christopher Sargent måneden før.

Arnolds kone er flyttet
Sammenfaldet er blot én af de mange nye afsløringer i sagen om den tidligere californiske guvernørs affære med Mildred Baena og deres søn. Familiedramaet, der har vakt enorm opsigt i USA, blev oprullet i Los Angeles Times tidligere på ugen kort tid efter, at Schwarzenegger og Shriver havde bekendtgjort, at de skal separeres efter 25 års ægteskab.

Arnold Schwarzenegger sagde til avisen, at han fortalte sin kone om barnet, efter at han i 2011 gik af som guvernør. Afsløringen fik Maria Shriver, der har fire børn med Schwarzenegger, til at flytte fra sin 63-årige mand.

Undskyld, undskyld
Omtrent samtidig gik hushjælpen efter det oplyste på pension fra sin stilling hos parret.

- Jeg forstår og fortjener følelserne af vrede og skuffelse blandt mine venner og familie, skriver Arnold Schwarzenegger i en pressemeddelelse.

- Der er ingen undskyldning, og jeg tager fuldt ansvar for den skade, jeg har forårsaget. Jeg har sagt undskyld til Maria, mine børn og min familie.

Baena: Jeg sagde ikke noget i begyndelsen
Mildred Baena var gift, da hun blev gravid med sin arbejdsgivers barn, og ifølge TMZ skal hun først have informeret stjernen om sønnen, da han var et par år gammel. Drengen ligner efter det oplyste sin far på en prik.

Maria Shriver betegner skilsmissen som 'smertefuld og hjerteskærende'.

- Som mor tænker jeg på børnene. Jeg beder om medfølelse, respekt og om at få lov til at være i fred. Mine børn og jeg forsøger at genopbygge vore liv, skriver hun i en pressemeddelelse.

0 kommentarer
Vis kommentarer