Her er Schwarzeneggers anden familie

Arnold Schwarzeneggers elskerinde hedder Patty og er 50 år

Her er Schwarzeneggers elskerinde og deres fælles søn. (Foto: All Over)
Her er Schwarzeneggers elskerinde og deres fælles søn. (Foto: All Over)

I over ti år er har Arnold Schwarzenegger holdt sin 'anden familie' hemmelig. Både over for sin kone, Maria Shriver, og resten af verden. Men siden den muskuløse skuespiller selv bekræftede, at han har været utro med rengøringskonen og at der er kommet et barn ud af udskejelserne, har det helt store spørgsmål været: Hvem er hun?

LÆS OGSÅ: Arnold fik barn med hushjælpen

Flere amerikanske medier har nu fundet frem til kvinde, der for over ti år siden smed gummihandsker og gulvskrubbe for at ordne det østrigskfødte muskelbundt.

Patty
Kvinden hedder Mildred Patricia Baena, men bliver kaldt Patty. Hun er 50 år har været ansat som hushjælp hos Arnold Schwarzenegger i 20 år. Her har hun gjort rent, vasket tøj, lavet mad - og altså tilfredsstillet chefen.

Det var i slutningen af 90'erne at Patty begyndte at lægge an på Schwarzenegger, men de to er aldrig blevet opdaget, mens de havde sex, skriver TMZ.com.

Hus med egen pool
Efter Patty blev gravid, tog Arnold Schwarzeneggers sig pænt af hende, siger flere kilder. Rent økonomisk har hun ikke lidt nogen nød og i dag bor hun et par timers kørsel fra Los Angeles i et hus med egen pool sammen med deres fælles søn og hendes tre andre børn.

LÆS OGSÅ: Arnold brugte kontoret som elskovsrede

Den amerikanske sladderpresse plejer ikke at skåne nogen, men lige netop i denne sag, har de valgt at holde Arnold Schwarzeneggers ekstra søns identitet skjult.

1 af 3 Mildred Patricia Baena, men bliver kaldt Patty. (Foto: All Over)
2 af 3 Schwarzenegger og Maria Shriver har været gift i 25 år. (Foto: AP)
3 af 3 Her er Schwarzeneggers elskerinde og deres fælles søn. (Foto: All Over)
0 kommentarer
Vis kommentarer