Flere mini-Schwarzeneggere derude

Arnolds eskapader popper frem fra det skjulte lidt efter lidt - ikke alle hans 'uægte' børn er stået frem endnu

Arnold Schwarzenegger skjuler flere børn, siger skuespiller-kollega. Dermed er den 13-årige 'hemmelige' søn, som han har erkendt at være far til, ikke den eneste mini-Schwarzenegger derude. (Foto: AP)
Arnold Schwarzenegger skjuler flere børn, siger skuespiller-kollega. Dermed er den 13-årige 'hemmelige' søn, som han har erkendt at være far til, ikke den eneste mini-Schwarzenegger derude. (Foto: AP)

Det lader til, at der med den celebre skilsmisse mellem Arnold Schwarzenegger og Maria Shriver er åbnet for pandoras æske.

Skelletterne vælter i hvert fald ud af skabet.

Og selv om afsløringer om skuespillerens/den tidligere guvernørs hemmelige familie har set dagens lys, virker det som om, at ikke alle sandheder er kommet frem endnu.

Læs: Arnold brugte kontoret som elskovs-rede

Skuespillerinden Jane Seymour, der er kendt fra tv-serien 'Lille doktor på prærien', fortæller, at hendes østrigske kollega holder flere børn skjult for offentligheden - ud over den dreng, han tidligere har erkendt, han er far til.

- Jeg blev ikke overrasket, da jeg hørte om barnet. Efter hvad jeg har hørt, er der to børn derude. Jeg er ked af det på børnenes vegne, siger hun til bladet OK!

Læs: Han ligner da Arnold, ikke?

I går proklarmerede Arnold, at han sætter sin karriere på standby, mens han 'fokuserer på personlige anliggender'.

Hele muskelbundtets nedtur startede i sidste uge, da det kom frem, at han skulle skilles fra sin kone gennem mere end 26 år - Kennedy-arvingen - Maria Shriver. Årsagen kom dog først dagen efter: at han havde haft en affære med parrets hushjælp, den 50-årige Mildred Baena, og at han havde fået et barn med hende.

Læs: Arnold taler: Vi elsker hinanden meget højt

Siden da er skelletterne væltet ud af skabet. I går skrev den engelske avis The Sun, at Baena ikke er den eneste hushjælp, som Arnold har haft et lidt for nært forhold til.

- Mildred fortalte mig, at Arnold var langfingret og plejede at tage flere at de ansatte på numsen, siger en veninde af den tidligere hushjælp til avisen.

0 kommentarer
Vis kommentarer