John Cleese har scoret ung model

Den 70-årige John Cleese er vild med sin kun 39-årige kæreste Jennifer Wade

Den 70-årige John Cleese ses har med sin unge kæreste Jennifer Wade på kun 31 år.(Foto: All Over Press)
Den 70-årige John Cleese ses har med sin unge kæreste Jennifer Wade på kun 31 år.(Foto: All Over Press)

Lykken har ramt den 70-årige komiker i form af en 31 år yngre model med russisk blod i årerne, Jennifer Wade, som Cleese har været sammen med det seneste års tid.

– Hun er en smuk kvinde med de typiske russiske, høje kindben, og hun får mig til at le mere end nogen anden, jeg nogensinde har været sammen med, siger John Cleese.

– Skal I giftes?

– Vi har ikke rigtigt talt om det. Vi nyder bare hinanden. Hun er kvik i pæren. Jeg synes, jeg er hurtig i replikken, men hun slår mig gang på gang. Den største grund til at blive gift er i mine øjne ønsket om at få børn, og det er jo nok for sent for mig. Min tidligere kone ønskede at blive gift, og jeg forstår nu hvorfor, haha. Men Jennifer tjener sine egne penge. Hun designer juveler, og så rejser hun rundt og sælger dem – eller hun sælger dem på sin hjemmeside, , hvis dine læsere gerne vil se dem.

Den nye kæreste er født i England, men hun har levet over det meste af verden, fordi hendes far var chef i et stort, internationalt selskab.

– Hvordan mødte du hende?


– Jeg traf hende i London på et tidspunkt, men da var hun gift, og jeg gjorde ikke mere ved det. Men hun har en bror i San Francisco, hvor jeg også har en lejlighed, og da hun ville besøge broderen, ringede hun til mig og sagde, at hun kom. Da var hun blevet separeret. Heldigt for mig. Jeg tror, Vorherre skyldte mig en tjeneste efter skilsmissen.