Fox fjerner Monroe-tatovering

Hollywood-skuespilleren Megan Fox er ved at få fjernet sin Marilyn Monroe-tatovering på armen som et led i at forbedre sit image

Megan Fox viser her  nogle af sine specielle tatoveringer. Her er det diverse citater på ryggen.(Foto: Polfoto)
Megan Fox viser her nogle af sine specielle tatoveringer. Her er det diverse citater på ryggen.(Foto: Polfoto)

Megan Fox har udviklet sig til at blive en af Hollywoods ledende skuespillerinder samtidigt med, at hun er ansigtet udadtil for modefirmaet Armani. Og derfor har Megan Fox besluttet sig til at fjerne nogle af sine talrige tatoveringer, fordi de ikke længere passer til hendes image. En af de første tatoveringer hun fjerner er en tatovering af Hollywood-ikonet Marilyn Monroe, der er placeret på indersiden af hendes underarm.

Tatoveringen er delvist fjernet med laserbehandling men er endnu ikke helt væk. Ifølge eksperter skal en sort tatovering af netop den slags have adskillige smertefulde laser-behandlinger, før den forsvinder helt.

Megan Fox, der fik sit store gennembrud i Transformer-filmene, har ni tatoveringer på sin krop. På sin ene skulder har hun fået tatoverete citatet: We will laugh at gilded butterflies'(Vi vil grine af gyldne sommerfugle).

Skuespillerinden fremviste fornylig sin falmede tatovering af Marilyn Monroe, da hun sammen med sin ægtemand skuespilleren Brian Austin Green dukkede op til en fest i anledning af 50 års jubilæet for Jaguar E-bilen.