Eva Mendes nægter ægteskab

Den amerikanske skuespillerinde synes, at ægteskab er kedeligt og unødvendigt

Smukke Eva Mendes synes, at ægteskab er både kedeligt og unødvendigt. (Foto: AP)
Smukke Eva Mendes synes, at ægteskab er både kedeligt og unødvendigt. (Foto: AP)

Skuespillerinden Eva Mendes slår fast, at hun aldrig kommer til at gå ned ad kirkegulvet med det formål at give sin hånd og sit 'ja' til en udkåren.

- Ideen om ægteskab lyder for mig meget kedelig. Jeg er ellers meget romantisk anlagt, men samtidig er der også en lille rebel inden i mig, der går imod det traditionelle, siger hun til Hollywood Life.

'Hitch'-stjernen har siden 2002 været kærester med filminstruktøren George Augusto, men han skal altså ikke sætte næsen op efter for alvor at blive smedet sammen med sin skuespiller-kæreste.

Ikke nødvendigt
- Det er ikke fordi, jeg er direkte negativt indstillet over for det. Jeg synes bare ikke, at ægteskab er nødvendigt. I hvert fald slet ikke så nødvendigt, som samfundet gør det til, siger Eva Mendes.

Selvom hun nærmer sig de 40, har Eva Mendes ikke udelukket tanken om at få børn, mens det med ægteskab simpelthen er for gammeldags.

LÆS OGSÅ: Nøgenbilleder af Eva Mendes stjålet

- Jeg ved endnu ikke, om jeg vil have børn. Men ægteskab er en meget gammel tradition, og hvis man ser på, hvad det betød tidligere, har det jo ingenting at gøre med, hvorfor folk bliver gift i dag, siger hun.

Den 37-årige skuespillerinde kan snart opleves i de danske biografer, hvor hun er tilbage i femte omgang af 'The Fast and The Furious'-filmene.