Lohan fortryder

I The Tonight Show med Jay Leno indrømmer Lindsay Lohan, at hun ikke altid har haft hjernen med

Lindsay Lohan fortryder, at hun ikke har holdt sig på den rigtige side af loven. (Foto: AP)
Lindsay Lohan fortryder, at hun ikke har holdt sig på den rigtige side af loven. (Foto: AP)

120 dage i fængsel og 480 timers samfundstjeneste er det sidste, Lindsay Lohan har fået ud af sin vilde livsstil, og nu indrømmer skuespillerinden, at hun ikke altid har haft den bedste dømmekraft, når det gjaldt.

- Jeg har taget mange dårlige beslutninger i fortiden, og jeg kæmper med konsekvenserne af dem nu, fortalte Lindsay Lohan til Jay Leno, der havde inviteret hende indenfor til en snak om sin nylige dom og betydningen af den.

Fortryder
Det er overtrædelsen af en prøveløsladelse fra 2007, hvor skuespillerinden blev snuppet for spirituskørsel, der er den direkte årsag til, at hun nu efter al sandsynlighed kan se frem til endnu en tur i fængsel, med mindre dommen bliver anket.

LÆS OGSÅ: Lohan idømt 120 dages fængsel

Og det gør hende trist til mode. Hun fortryder nu, at hun ikke har holdt sig på dydens smalle vej.

- Jeg føler, at jeg har svigtet mine fans ved at bringe mig selv i situationer, da jeg var yngre og ikke tænkte klart, sagde hun og fortsatte:

På rette vej
- Men jeg er på rette vej nu, og så længe jeg holder mit fokus, så opnår jeg det, jeg vil, fortalte hun til Jay Leno, der også spurgte ind til hendes reaktion på fængselsdommen.

- Fordi sagen stadig kører, er jeg ikke meget for at tale om det i detaljer, men jeg var ret chokeret, sagde hun.

- Jeg havde ikke forventet det. Men jeg er en stor pige, og jeg gør, hvad jeg bliver bedt om. Jeg tager ansvar, sagde hun.