Annonce:
Annonce:

Jeg er stolt af mine 108 kilo

Reality-deltageren Gemma Collins optræder nøgen i Heat Magazine - hun er stolt af at være et forbillede for tykke kvinder - se nøgenbilledet af Gemma her

Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Det er sjældent, at man ser en kvinde på 108 kilo, der smider tøjet og stiller op til en foto-serie i et magasin. Men det har den unge Gemma Collins fra den britiske reality-tv-serie 'The Only Way Is Essex' netop gjort i magasinet 'Heat'. En tv-serie, der følger en flok rige unge mennesker i en forstad til London, og som sammenlignes med de amerikanske tv-serier 'The Hills' og 'Jersey Shore'.

Gemma Collins har kun medvirket i tv-serien i et par uger, men mener at hun lige så godt kan udnytte sine nyvundne berømmelse så godt som muligt.

Derfor har Gemma Collins smidt al tøjet og optræder splitternøgen og stolt over sin svulmende krop i magasinet 'Heat'. Hun vil nemlig gerne være et forbillede for andre tykke kvinder.

SE GEMMA COLLINS NØGEN HER

Jeg vil på catwalk med Kate Moss
Til 'Heat Magazine' fortæller Gemma Collins:

Annonce:

- Hvis jeg skulle gå ned ad en catwalk sammen med Kate Moss, så ville jeg gøre det. Så længe jeg bare var lidt brun og var iført nogle høje hæle. Det ville passe mig fint, siger Gemma, der til dagligt sælger brugte biler.

- Jeg er ikke perfekt. Men jeg har selvtillid, og jeg føler mig smuk. Jeg vejer 108 kilo, så jeg smider tøjet for alle os store piger, siger Gemma til 'Heat Magazine'.

Jeg elsker mine bryster
Gemma forklarer, at hun har lært at være tryg ved sin egen krop:

- Nogle folk spørger mig, hvorfor jeg ikke bare smider et par kilo. Og jeg svarer altid: Fordi jeg føler mig sexet.

- Den dag jeg ikke længere føler mig sexet, vil jeg nok gøre noget ved min vægt. Men jeg elsker mine bryster, og iøvrigt har jeg en smal talje. Mine lår er måske lidt tykke. Men man skal altså 'ryste' med det, som man er blevet født med, siger Gemma.

Hvis man vil læse resten af interviewet med Gemma, kan det gøres i 'Heat Magazine, hvis man tilfældigvis er i England. Og her kan man også se resten af billederne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: