American Idol-finalist kom i fængsel

Jacob Lusk fra 'American Idol' sad i fængsel i tre dage - en dommer reddede hans røv, så han kunne fortsætte i sangkonkurrencen

Hele USA kender American Idol-deltageren Jacob Lusk med den guddommelige stemme. Det samme gør danske tv-seere, der følger programmet på TV3 Puls. Men der er ikke mange, der ved, at den store søde altid smilende dreng faktisk har siddet i fængsel i tre dage, og at det var en barmhjertig dommer, der reddede hans 'røv', så han kunne fortsætte i det ekstremt populære tv-program.

Det hele startede ifølge TMZ tilbage i februar 2009, hvor Jacob Lusk blev snuppet for at køre uden billet i en metro i Los Angeles. Jacob Lusk dukkede efterfølgende ikke op til et retsmøde, hvor sagen skulle behandles, og derfor blev der udstedt en arrestordre imod ham.

Stoppet af færdselspolitiet
I november 2010, dagen efter at Jacob Lusk havde stillet op til audition for 'American Idol' og havde fået den gyldne billet til Hollywood, blev han rutinemæssigt stoppet af færdelspolitiet, der fandt ud af, at der var udstedt en arrestordre imod ham.

Jacob blev varetægtsfængslet og mødte op i retten næste dag, hvor han erkendte at have kørt uden billet i metroen. Han blev idømt tre dages fængsel med to års prøveløsladelse.

Den store mørke bamse sad derefter fængslet i tre dage, og henvendte sig efterfølgende igen til retten, hvor han grådkvalt fortalte, at American Idol-ledelsen ikke ville lade ham fortsætte i programmet, hvis han var på prøveløsladelse.

Den desperate bøn fra Jacob Lusk varmede tilsyneladende en barmhjertig dommer om hjertet. Så han sløjfede straks prøveløsladelsen, så Jacob igen kunne efterstræbe sin amerikanske drøm om at vinde American Idol.

Jacob sang i fængslet
TMZ fortæller også, at Jacob Lusk under sit fængselsophold sang for 170 fanger, der var vildt begejstrede. Fængselsbetjenten var imidlertid knap så musikalsk og skreg gennem højttaleranlægget: Det her er altså ikke en fucking sang-konkurrence.