Se Christina i frække scener

Christina Hendricks med den fantastiske timeglas-figur fra tv-serien 'Mad Men' lavede frække scener i tv-serie, før hun blev berømt - se billederne her

Christina Hendricks ses her i rollen som kvinden Saffron, der er på vej til at dyrke sex med sin mand på bryllusnatten i tv-serien 'Firefly' fra 2002.(Foto: All Over Press)
Christina Hendricks ses her i rollen som kvinden Saffron, der er på vej til at dyrke sex med sin mand på bryllusnatten i tv-serien 'Firefly' fra 2002.(Foto: All Over Press)

Siden Christina Hendricks fik rollen som Joan Holloway i den populære tv-serie 'Mad Men' er hun blevet verdenskendt for sin fantastisk velformede krop, og i hele verden har mænd savlet over hendes perfekte timeglas-figur.

I 'Mad Men' ser man Christina Hendricks iført stramme kjoler eller dragter fra 1960' erne. Og hendes fans har kun kunnet fantasere sig til, hvordan hun ser ud inde under kostumerne. Men nu kan ekstrabladet.dk vise nogle frække hud-billeder af Christina, da hun tilbage i 2002 medvirkede i science-fiction tv-serien 'Firefly'. Og her kan man altså se lidt mere af hendes berømte krop.

Christina Hendricks spillede rollen som kvinden Saffron, der splitternøgen kysser sin mand kaptajn Malcolm Reynolds på deres bryllupsnat. Der er også et billede, hvor den smukke Saffron ligger i sengen og venter på sin nye ægtemand.

Rollemodel for kvinder med former
Da Hendricks lavede 'Firefly' var hun mere eller mindre ukendt. Men med rollen som Joan Holloway i 'Mad Men' styrer hendes karriere mod stjernerne. Og hun har også scoret en rolle i den kommende film 'I Don't Know How She Does It', hvor hun spiller overfor Sarah Jessica Parker.

LÆS OGSÅ: Tjek lige de her bryster

Christina har også underskrevet en modelkontrakt med Vivienne Westwood. Hendes eftertragede krop har skabt ny mode. Og nu er det ved at blive moderne igen med kvindelige former og store kurver.

LÆS OGSÅ: Sådan skal en kjole sidde

I film med dansk instruktør
Og som en glædelig nyhed, kan det afsløres, at Christina Hendricks også har en større rolle i den danske filminstruktør Nicolas Windings Refns nye film 'Drive', der har verdenspremiere ved filmfestivalen i Cannes i maj måned.

Nicolas Winding Refns Hollywood-producerede film tager udgangspunkt i en Hollywood-stuntmand med et bijob som getaway-driver i filmbyens kriminelle underverden. Den mandlige hovedrolle spilles af Ryan Gosling kendt fra 'Half Nelson', mens Carey Mulligan, kendt fra Lone Scherfigs film 'An Education', spiller den kvindelige hovedrolle.