Tjek lige de her bryster

Christina Hendricks fra tv-serien 'Mad Men' skubber næsten grænserne for, hvad man kalder push-up-bryster - se billederne her

To bryster, der gerne vil frem i livet. Christina Hendricks undrer sig over, at folk taler så meget om hendes krop. Det er da egentlig ikke så underligt.(Foto: AP)
To bryster, der gerne vil frem i livet. Christina Hendricks undrer sig over, at folk taler så meget om hendes krop. Det er da egentlig ikke så underligt.(Foto: AP)

Puha. Christina Hendricks bryster ser simpelthen ud, som om de trænger til lidt luft. Her kan man tale op push-up-effekt, enten i Christina Hendricks brystholder eller i den smukke sorte overdel, hun havde på, da hun igår hjalp med til at promovere Dame Vivienne Westwoods nye butik og smykkekollektion i Los Angeles.

Den smukke rødhårede skuespillerinde, der er kendt for rollen som Joan Holloway i tv-serien Mad Men, havde i dagens anledning medbragt sin mand Geoffrey Arend.

LÆS OGSÅ: Tjek lige de her bryster

Igang med ny film
Christina Hendricks afslørede, at hun gennem de sidste par uger i New York har arbejdet på optagelserne til den nye film 'I Don't Know How She Does It' med selveste Sarah Jessica Parker i hovedrollen.

Hendricks spiller rollen som bedste veninde til Sarah Jessica Parkers karakter Kate Reddy, der er en kvindelig finanschef, der forsørger både sin mand og sine børn.

Verdens mest sexede kvinde
Den barmfagre Christina Hendricks blev i 2010 udnævnt som 'verdens mest sexede kvinde' af ugebladet Esquire Magazine.

I juli sidste år fremhævede den britiske ligestillingsminister Lynne Featherstone også Christina Hendricks som et kvindeligt forbillede.

- Hun er absolut fantastisk. Vi behøver flere rollemodeller som Christina Hendricks. Det skaber altid røre, når man bruger en kurvet kvinde som rollemodel. Sådan burde det ikke være, sagde Lynne Featherstone.

LÆS OGSÅ: KURVER ER TILBAGE

Christina Hendricks er udmærket klar over, at hun er en kvinde med kvindelige former. Og hun ved også godt, at hendes såkaldte timeglas-figur appelerer til utroligt mange mænd. Men hun mener alligevel, at der er al for megen fokus på selve kvindekroppen.

- Jeg arbejdede røven ud af bukserne i tv-serien 'Mad Men', men alligevel talte folk kun om min krop, fortæller den barmfagre rødtop,

der i virkeligheden er blond, som som allerede som barn begyndte at farve sit hår rødt.