Scarlett: Jeg er ikke gravid!

Afviser rygterne om kærlighedsbarn med Sean Penn

Scarlett Johansson nægter de vedvarende rygter, om at hun er gravid. (AP Photo/Peter Kramer)
Scarlett Johansson nægter de vedvarende rygter, om at hun er gravid. (AP Photo/Peter Kramer)

Scarlett Johansson nægter hårdnakket rygterne om, at hun skulle være gravid med den 24 år ældre Sean Penns barn.

De svirrende rygter opstod, da den 26-årige hollowoodskønhed forleden var ude at løbe en tur med netop Sean Penn og deres fælles ven Owen Wilson - en løbetur, der blev foreviget af ihærdige pressefotografer.

På løbeturen fremviste den danskfødte skuespillerinde en flot, rund topmave frem under sit stramme løbetøj, og det har altså sat gang i babysnakken.

Se billederne her

Scarlett Johansson har foreløbigt ikke selv kommenteret rygterne, men ifølge hendes agent er der dog ikke en kommende hollywoodbaby på vej lige foreløbig.

- Nej, hun er ikke gravid. Hun var ude at løbe sig en tur, og så er det simpelthen trøjen, der giver anledning til misforståelsen, siger Marcel Pariseau til People.com.

Irriteret agent
Agenten irriterer sig samtidig over, at fotograferne udvalgte lige netop det billede, hvor Scarletts topmave er tydeligst.

- Hun blev fulgt af fotograferne i mere end tyve minutter, og jeg er sikker på, at der også er andre billeder i serien, der både viser og beviser, at hun ikke er gravid, siger han.

Tværtimod mener agenten, at Scarlett Johansson med de danske aner, der er kendt for sine smukke runde kurver, er sit livs form.

- Hun har trænet i fire måneder til sin kommende film 'The Avengers', så hun har aldrig været i bedre form.

0 kommentarer
Vis kommentarer