Supermodel tog 12 kilo på

- Jeg var virkelig bekymret, fortæller sexede Adriana Lima, der nu er tilbage i topform efter at have født datteren Valentina

Adriana Lima er tilbage i absolut topform (Foto: Victorias Secrets).
Adriana Lima er tilbage i absolut topform (Foto: Victorias Secrets).

Da Adriana Lima i sidste uge præsenterede badetøj for lingeri-firmaet Victoria's Secret's sad ikke et gram forkert på den veldrejede brasilianske babe.

I et interview med Fox News fortæller den 29-årige supermodel, at det var en hård kamp at komme i form, efter at hun i 2009 fødte datteren Valentina:

- Jeg tog ret meget på, omkring 12 kilo, og jeg var ret bekymret for om jeg kunne smide dem igen. Jeg prøvede at spise nogenlunde sundt under graviditeten. Men min datter var min førsteproritet og for at holde hende sund, spiste jeg så tit som jeg havde lyst til, fortæller Adriana og afslører, at det tog hende et år at genvinde bikini-kroppen:

Masser af søvn og ingen stress
- Mit råd til andre der vil tabe sig er at de skal undgå olie og sukker. Det hjælper rigtig meget. Man skal også undgå stress. Jeg blev stresset over at jeg ikke tabte mig hurtigt nok og derfor tabte jeg mig ikke. Jeg lagde også mærke til at jeg ikke tabte mig i de perioder, hvor jeg lå søvnløs om natten, fordi jeg stressede over min vægt.

1 af 2 Den veldrejede brasilianer har tabt 12 kilo efter fødslen af datteren Valentina i 2009. (Foto: Victorias Secret).
2 af 2 Adriana Lima er tilbage i absolut topform (Foto: Victorias Secrets).