Mor og datter er lige sexede

Se billederne af MTV-reality-stjernen Audrina Patridge og hendes mor Lynn hygge sig på stranden i sexet bade-outfit

Hvem er mest sexet. Bedøm selv. Mor eller datter. Skuespilleren og modellen Audrina Patridge poserer her på stranden i Santa Monica sammen med sin mor Lynn.(Foto: All Over Press)
Hvem er mest sexet. Bedøm selv. Mor eller datter. Skuespilleren og modellen Audrina Patridge poserer her på stranden i Santa Monica sammen med sin mor Lynn.(Foto: All Over Press)

Den 25-årige Audrina Patridge er en stor stjerne i USA, der især er kendt for sin medvirken i tv-serien 'The Hills' og fra den amerikanske udgave af 'Vild med Dans'. Men hun er også en feteret badetøjsmodel for firmaet 'Bongo' Og så har Audrina en mor ved navn Lynn, der er næsten lige så sexet som hende selv.

Det blev bevist, da mor og datter for nylig poserede for fotograferne på en strand i Santa Monica i Californien. De fleste hanhunde på stranden vendte sig om efter mor og datter, og det var svært at finde ud af, hvem de kiggede mest på.

Sexede Audrina stopper trafikken

Men Audrina er også netop nu uhyre aktuel i bybilledet i Los Angeles, hvor der netop er blevet sat en gigantisk plakat op på en bygning af den sexede bikini-babe på selveste Sunset Boulevard i West Hollywood..

Det er en reklame for badetøjsfirmaet 'Bongo', hvor den sexede Audrina er iført en lækker sort bikini. Der er ingen tvivl om, at den plakat nok skal få adskillige bilister til lige at jokke lidt på bremsen, når de kører forbi.

SE BILLEDER AF AUDRINAS SEXEDE BIKINI-PLAKAT HER

Audrina har selv været med til at designe bikinien for firmaet 'Bongo', som hun også har poseret for i forbindelse med jeans-kampagner.

Den smukke model og skuespiller kaster sig også meget snart ud i sin egen reality-tv-serie med titlen 'Audrina', der har premiere i USA den 19. april.

- TV-seriein vil give folk en mulighed for at se, hvem jeg i virkeligheden er som person, siger Audrina til Life & Stile Magazine.

1 af 3 Mor og datter i profil. Smukt billede. (Foto: All Over Press)
2 af 3 Audrina Patridge er en kendt badetøjsmodel for firmaet Bongo.(Foto: All Over Press)
3 af 3 Hvem er mest sexet. Bedøm selv. Mor eller datter. Skuespilleren og modellen Audrina Patridge poserer her på stranden i Santa Monica sammen med sin mor Lynn.(Foto: All Over Press)