Veteran sviner Lohan og Sheen til

89-årige Betty White har ikke meget tilovers for de folk, der misbruger deres position som Hollywood-stjerner

Betty White (til højre) mener, at unge stjerner er 'utaknemmlige' og misbruger deres stjernestatus. Det bryder den nydelige ældre dame sig bestemt ikke om. (Foto: AP)
Betty White (til højre) mener, at unge stjerner er 'utaknemmlige' og misbruger deres stjernestatus. Det bryder den nydelige ældre dame sig bestemt ikke om. (Foto: AP)

Veteranskuespillerinden Betty White retter i nyt interview sigtet mod branchens 'utaknemmelige' stjerner og fortæller råt for usødet, hvad hun mener om deres opførsel.

- Jeg kan ikke klare personer, der får en fantastisk start i showbusiness for så bare at misbruge det. For eksempel Lindsay Lohan og Charlie Sheen, selvom der også er mange andre, siger hun til Daily Mail.

Den 89-årige 'Golden Girl'-skuespillerinde har ifølge hende selv altid arbejdet stenhårdt for at bibeholde sin langvarige karriere. Og Betty White har ikke noget tilovers for de folk, der ikke lægger samme arbejdsmoral for dagen.

- De fester for meget, lærer ikke deres replikker og så er de uprofessionelle og brokker sig over hver eneste lille ting. Jeg synes, de er fantastisk utaknemmelige, siger hun.

Betty White, der gennem årene både har ageret skuespiller, komiker, forfatter og tv-vært, har svært ved at acceptere, når Hollywood-kendisserne tager deres astronomiske lønninger og fashionable livsstil for givet.

- Mit råd til dem er: 'Respekter din profession.' Der er så mange mennesker, der ville sælge deres sjæl for at opnå de samme midler. Livet kan være fantastisk, så vær sikker på, du værdsætter hvert eneste minut, siger hun.