Cattralls sexbog skræmmer mænd

Hendes egen sexbog gør datinglivet vanskeligt for den 54-årige Sex And The City-stjerne

Kim Cattrall er 54 år, men stadig hamrende sexet. Hun har dog problemer med at få sig en date - og giver dels hendes rolle som 'Samantha' skylden. (Foto: AP)
Kim Cattrall er 54 år, men stadig hamrende sexet. Hun har dog problemer med at få sig en date - og giver dels hendes rolle som 'Samantha' skylden. (Foto: AP)

'Satisfaction: The Art Of The Female Orgasm' (Tilfredsstillelse: Kunsten om den kvindelige orgasme, red.) her bogen, der udkom i 2002. Kim Cattrall forfattede bogen sammen med sin daværende mand, Mark Levinson.

Men siden deres skilsmisse i 2004 har Cattrall ikke haft meget udbytte af sin bog, siger hun selv.

- Man skulle tro, at bogen hjalp, men mænd kan godt lide at trp, at de ved alt om, hvad der foregår i den afdeling, fortalte Kim Cattrall under et interview i Ellen DeGeneres talkshow.

- Det er da os, der ved, hvad der føles godt.

Læs: Dårlig sex ødelagde mine to ægteskaber

I Sex And The City giver Cattrall den som den sexhungrende og selvtillidsfulde Samantha Jones.

Cattrall fortæller til Ellen DeGeneres, at mænd stadig - selv om serien stoppede i 2004, og de færreste mænd nok har sneget sig ind i biografernes mørke, for at se filmversionerne om de fire New Yorker-damer - bliver skræmte over rollen som Samantha.

Og det gør, at datinglivet ikke kører, som hun havde håbet.

- Jeg prøver, men det er vanskeligt, siger Cattrall ifølge US Weekly.

Ud over bogen om tilfredsstillelse fra 2002, skrev stjernen i 2005 en bog i samme boldgade. I bogen med titlen 'Sexual Intelligence' skriver hun blandt andet:

- Mange kvinder vil privat indrømmer, at deres elsker ikke formår at tilfredsstille dem helt. Men der findes selvfølgelig mænd, der er i stand til give kvinder orgasme, også adskillige gange. Men de tilhører en minoritet....Denne bog er lavet for at hjælpe par med at opnå den dybeste seksuelle tilfredsstillelse.

Så man må i den grad sige, at hun ikke kun forsøger at gøre sexlivet bedre for sig selv - men også øse ud af sine erfaringer til andre par.