Skandale-Sheen buh'et ud af publikum

Publikum udvandrede, da den skrupskøre skuespiller Charlie Sheen lørdag aften havde premiere på sit bizarre solo-show

Charlie Sheen forsøger at redde sin nedtur med et solo-show. (Foto: AP)
Charlie Sheen forsøger at redde sin nedtur med et solo-show. (Foto: AP)

Billetterne er på forhånd blevet revet væk til Charlie Sheens show 'Torpedo of Truth', men at dømme efter premieren på showet i Detroit lørdag aften, bliver det nok ikke svært at skaffe sig billetter på det sorte marked.

LÆS OGSÅ: Kan ikke få nok af Sheen

Sandheden var nemlig så ilde hørt, at publikum forlod showet allerede, før det var forbi. Inden da havde de lagt øre til en række uforskammetheder og pinligheder fra skandale-stjernen, som på det seneste har gjort sig opmærksom med sprut, sex og skilsmisse.

Netop hans kvindelige bekendtskaber, som har bestået af de to pornomodeller Bree OIsen og Natalie Kenly, blev nævnt i showet, hvor Sheen pralede med sine to 'gudinder'. De to gav da også deres eget lille show på scenen, hvor de kyssede passioneret. Det skriver ABC News.

LÆS OGSÅ: Sheen vil være bigamist

Forud for showet havde den tidligere 'Two And a Half Men'-stjerne lagt op til på sin Twitter-profil, at publikum ville kunne stille spørgsmål undervejs. Men det eneste publikum havde til overs for skandale-magneten var buh-råb og ønsket om at få deres penge tilbage.

Sheens skandale-karavane fortsætter allerede i aften i Chicago til et show, der på forhånd er udsolgt. Spørgsmålet er så bare, hvor mange der dukker op for at opleve det bizarre show og ikke mindst, hvor mange der bliver til den bitre ende.